Запис Детальніше

Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви
Разработка масляной пасты с микронутриентамы морквы
Development of butter paste with micronutrients of carrot
 
Creator Смоля, А. Л.
Рашевська, Т. О.
Смоля, А. Л.
Рашевская, Т. А.
Smolya, A.
Rashevska, T.
 
Subject масляна паста
мікронутрієнти
термостійкість
масляная паста
микронутриенты
термостойкость
butter paste
micronutrients
heatstability
 
Description Нами було розроблено масляну пасту з мікронутрієнтами моркви, банану, інуліну, насіння льону, що має лікувально-профілактичні властивості. Нами разработана масляная паста с микронутриентами моркови, банану, семени льна, инулину, что имеет лечебно-профилактические свойства. We developed butter paste with micronutrients of carrot, banana, inulin, flaxseed with prophylactic and medicial properties.
 
Date 2013-02-21T08:44:27Z
2013-02-21T08:44:27Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Смоля А. Л.Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви/ А. Л. Смоля,Т. О. Рашевська// 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті". Матеріали. - Київ, 2012. - С. 635
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6456
 
Language uk_UK