Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви
Разработка масляной пасты с микронутриентамы морквы Development of butter paste with micronutrients of carrot |
|
Creator |
Смоля, А. Л.
Рашевська, Т. О. Смоля, А. Л. Рашевская, Т. А. Smolya, A. Rashevska, T. |
|
Subject |
масляна паста
мікронутрієнти термостійкість масляная паста микронутриенты термостойкость butter paste micronutrients heatstability |
|
Description |
Нами було розроблено масляну пасту з мікронутрієнтами моркви, банану, інуліну, насіння льону, що має лікувально-профілактичні властивості. Нами разработана масляная паста с микронутриентами моркови, банану, семени льна, инулину, что имеет лечебно-профилактические свойства. We developed butter paste with micronutrients of carrot, banana, inulin, flaxseed with prophylactic and medicial properties.
|
|
Date |
2013-02-21T08:44:27Z
2013-02-21T08:44:27Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Смоля А. Л.Розроблення масляної пасти з мікронутрієнтами моркви/ А. Л. Смоля,Т. О. Рашевська// 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті". Матеріали. - Київ, 2012. - С. 635
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6456 |
|
Language |
uk_UK
|
|