Запис Детальніше

Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи
Анализ хлебопекарского производства как динамической системы
Analysis bakery production as a dynamic system
 
Creator Шаруда, С. С.
Шаруда, С. С.
Sharuda, S.
Швед, С. С.
Швед, С. С.
Shved, S. S.
Ельперін, І. В.
Эльперин, И. В.
Elperin, I.
 
Subject динамічна
система
мережі
Петрі
динамическая
система
сеть
Петри
dynamic
system
Petri
nets
 
Description Особливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем.

Особенностью хлебопекарского производства как объекта системного анализа есть функция не только производства продукции, а и поставки ее в розничную торговлю по графику и в заданном количестве и ассортименте. От динамики реализации хлеба зависит суточная программа хлебокомбината, что влияет на структуру управления. Возникает необходимость создавать модель технологического процесса с целью его оптимизации, которые учитывали бы динамический характер взаимодействия разных подсистем.

Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems.
 
Date 2013-02-21T08:40:47Z
2013-02-21T08:40:47Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Шаруда, С. С. Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи / С. С. Шаруда, С. М. Швед, І. В. Ельперін // Новини передової науки - 2012 : мат. VIII міжнар. наук.-практ. конф., Софія, 17-25 травня 2012 р. – 2012. – Т. 26. - С. 62-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6455
 
Language uk_UK