Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи
Анализ хлебопекарского производства как динамической системы Analysis bakery production as a dynamic system |
|
Creator |
Шаруда, С. С.
Шаруда, С. С. Sharuda, S. Швед, С. С. Швед, С. С. Shved, S. S. Ельперін, І. В. Эльперин, И. В. Elperin, I. |
|
Subject |
динамічна
система мережі Петрі динамическая система сеть Петри dynamic system Petri nets |
|
Description |
Особливістю хлібопекрського виробництва як об'єкта системного аналізу є функція не лише вироблення продукцїї, а й поставки її в роздрібну мережу за графіком і в заданій кількоєті та асортименті. Від динаміки реалізації хліба залежить добова програма хлібокомбінату, що впливає на структуру управління.Виникає необхідність створювати моделі технологічного процесу з метою його оптіімізації, які б враховувши динамічний характер взаємодії різних підсистем. Особенностью хлебопекарского производства как объекта системного анализа есть функция не только производства продукции, а и поставки ее в розничную торговлю по графику и в заданном количестве и ассортименте. От динамики реализации хлеба зависит суточная программа хлебокомбината, что влияет на структуру управления. Возникает необходимость создавать модель технологического процесса с целью его оптимизации, которые учитывали бы динамический характер взаимодействия разных подсистем. Feature a bakery production facility system analysis is a function not only of production, but also its delivery to retailers on time and in a specified quantity and range. The dynamics of the implementation depends on the daily bread bakery program, which affects the structure of governance. There is a need to create a model of the process in order to optimize it, which would take into account the dynamic nature of the interaction of different subsystems. |
|
Date |
2013-02-21T08:40:47Z
2013-02-21T08:40:47Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаруда, С. С. Аналіз хлібопекарського виробництва як динамічної системи / С. С. Шаруда, С. М. Швед, І. В. Ельперін // Новини передової науки - 2012 : мат. VIII міжнар. наук.-практ. конф., Софія, 17-25 травня 2012 р. – 2012. – Т. 26. - С. 62-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6455 |
|
Language |
uk_UK
|
|