Запис Детальніше

DETERMINATION OF STRESS INTENSITY FACTOR FOR HETEROGENEOUS FOR BASIC STATE OF STRESS

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title DETERMINATION OF STRESS INTENSITY FACTOR FOR HETEROGENEOUS FOR BASIC STATE OF STRESS
МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ КОЭФФИЦИЕНТОВ ИНТЕНСИВНОСТИ НАПРЯЖЕНИЙ ДЛЯ НЕОДНОРОДНОГО ОСНОВНОГО НАПРЯЖЕННОГО СОСТОЯНИЯ
МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТІВ ІНТЕНСИВНОСТІ НАПРУЖЕНЬ ДЛЯ НЕОДНОРІДНОГО ОСНОВНОГО НАПРУЖЕНОГО СТАНУ
 
Creator Рудяк, Ю.А.; Тернопільський державний медичний університет ім. І.Я. Горбачевського
 
Subject crack; mechanical fracture; photoelasticity; stress intensity factor
539.375
коэффициент интенсивности напряжений; механика разрушения; трещина; фотоупругость
539.375
коефіцієнт інтенсивності напружень; механіка руйнування; тріщина; фотопружність
539.375
 
Description  The solution of spatial problems of fracture mechanics destruction by optical methods for low levels of optical anizotropic was examined. It is important for basic stress intensity factor. The experimentally calculation method was worked out. The formula for stress intensity factor was determined.
 Рассмотрено решение пространственных задач механики разрушения оптическими методами для слабых картин оптической анизотропии, что особенно актуально для неоднородного основного напряженного состояния. Разработан экспериментально-расчетный метод. Получены формулы для определения коэффициентов интенсивности напряжений.
 Розглянуто розв’язання просторових задач механіки руйнування оптичними методами для слабких картин оптичної анізотропії, що особливо актуально для неоднорідного основного напруженого стану. Одержано формули визначення коефіцієнтів інтенсивності напружень для слабких картин оптичної анізотропії.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2012-12-19
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/3517
 
Source Proceedings of National Aviation University; Том 53, № 4 (2012); 101-103
Вестник Национального авиационного университета; Том 53, № 4 (2012); 101-103
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 53, № 4 (2012); 101-103
 
Language ru
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).