Запис Детальніше

Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса
Влияние температуры воды на продолжительность замачивания разных сортотипов овса
Influence of temperature of water on duration of soakage of different sortotipov oat
 
Creator Кошова, В. М.
Ємельянова, Н. О.
Голуб, М. О.
Кошевая, В. Н.
Емельянова, Н. А.
Голуб, М. А.
Koshova, V.
Yemelyanova, N.
Golub, M.
 
Subject Oвес
замочування
сортотип
дезінфектор
Овес
замачивание
сортотип
дезинфектор
Oat
soakage
sortotip
dezinfektor
 
Description Овес - цінна культура. В Україні з зерна вівса виробляють борошно, крупу, толокно, пластівці, на основі яких виготовляють печиво, пряники, киселі, каші. Оптимальними параметрами для замочування є температура замочної води t = 16 °С і τ = 20 год для голозерного вівса та τ = 22 год для плівчастого.
Овес – ценная культура. В Украине из зерна овса изготавливают муку, крупу, толокно, на основании которых готовят печенье, пряники, кисели, каши. оптимальными пораметрами для замачивания есть температура воды 16°С и τ = 20 ч для голозерного овса и τ = 22 ч для пленчатого.
An oat is a valuable culture. In Ukraine from grain of oat make a flour, groats, oatmeal, on the basis of which prepare a thin captain, cakes, kissels, porridges. optimum porametrami for a soakage is there a temperature of water of 16° and
τ =20 times for a hulless oat and τ = 22 times for plenchatogo.
 
Date 2012-01-16T13:22:32Z
2012-01-16T13:22:32Z
2012
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/107
 
Language other