Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури води на тривалість замочування різних сортотипів вівса
Влияние температуры воды на продолжительность замачивания разных сортотипов овса Influence of temperature of water on duration of soakage of different sortotipov oat |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Ємельянова, Н. О. Голуб, М. О. Кошевая, В. Н. Емельянова, Н. А. Голуб, М. А. Koshova, V. Yemelyanova, N. Golub, M. |
|
Subject |
Oвес
замочування сортотип дезінфектор Овес замачивание сортотип дезинфектор Oat soakage sortotip dezinfektor |
|
Description |
Овес - цінна культура. В Україні з зерна вівса виробляють борошно, крупу, толокно, пластівці, на основі яких виготовляють печиво, пряники, киселі, каші. Оптимальними параметрами для замочування є температура замочної води t = 16 °С і τ = 20 год для голозерного вівса та τ = 22 год для плівчастого.
Овес – ценная культура. В Украине из зерна овса изготавливают муку, крупу, толокно, на основании которых готовят печенье, пряники, кисели, каши. оптимальными пораметрами для замачивания есть температура воды 16°С и τ = 20 ч для голозерного овса и τ = 22 ч для пленчатого. An oat is a valuable culture. In Ukraine from grain of oat make a flour, groats, oatmeal, on the basis of which prepare a thin captain, cakes, kissels, porridges. optimum porametrami for a soakage is there a temperature of water of 16° and τ =20 times for a hulless oat and τ = 22 times for plenchatogo. |
|
Date |
2012-01-16T13:22:32Z
2012-01-16T13:22:32Z 2012 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/107
|
|
Language |
other
|
|