Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна
Инновационные технологии сдобного печенья с применением овсяной солодовой муки Innovative technologies fancy cookies with oatmeal malt flour |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Волощук, Г. І. Волощук, Г. И. Voloshchuk, G. Кисельова, О. О. Киселева, О. А. Kyselyova, O. Паращенко, Т. С. Паращенко, Т. С. Parashchenko, T. Скрипко, А. П. Скрипко, А. П. Skrypko, A. |
|
Subject |
вівсяне солодове борошно
структурно-механічні властивості тіста здобне печиво овсяная солодовая мука структурно-механические свойства теста сдобное печенье oat malt flour structural and mechanical properties of dough butter biscuits |
|
Description |
Досліджено вплив борошна з вівсяного солоду на процес тістоутворення та структурно-механічні властивості тіста. Встановлено, що додавання вівсяного солоду до пшеничного борошна покращує структурно-механічні властивості тіста та дозволяє знизити калорійність здобного печива за рахунок зменшення кількості цукру та жиру у рецептурі.
Исследовали влияние муки из овсяного солода на процесс тестообразования и структурно-механические свойства теста. Установили, что добавление овсяного солода к пшеничной муке улучшает структурно-механические свойства теста и позволяет снизить калорийность сдобного печенья за счет уменьшения количества сахара и жира в рецептуре. We investigated the effect of oat malt flour on the process obtaining dough and structural and mechanical properties of the test. Found that the addition of oat malt to wheat flour improves the structural and mechanical properties of the test and to reduce calorie biscuit cookies by reducing the amount of sugar and fat in the recipe. |
|
Date |
2012-06-26T11:53:59Z
2012-06-26T11:53:59Z 2011 |
|
Identifier |
Інноваційні технології здобного печива із застосуванням вівсяного солодового борошна / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, Г. І. Волощук, О. О. Кисельова, Т. С. Паращенко, А. П. Скрипко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - С. 16-18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1881 |
|
Language |
uk_UK
|
|