Запис Детальніше

Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Исследование влияния муки из пшеничного солода на структурные свойства теста для сдобного печенья
Investigation of the effect of flour from wheat malt in the structural properties of biscuit dough for cookies
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Кияниця, С. Г.
Кияница, С. Г.
Kyianytsia, S.
Бондарчук, О. В.
Бондарчук, О. В.
Bondarchuk, O.
 
Subject здобне печиво
сдобное печенье
butter biscuits
пшеничне борошно
пшеничний солод
пшеничная мука
пшеничный солод
wheat flour
wheat malt
 
Description Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності (борошно та крупку) та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.
Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности (муку и крупку) и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья.
Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion (flour and char) and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies.
 
Date 2012-06-26T12:05:18Z
2012-06-26T12:05:18Z
2009
 
Identifier Оболкіна, В. І. Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця, О. В. Бондарчук // Наукові праці ОДАХТ. - 2009. - Вип. 36, Т. 1 - С. 190-192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1886
 
Language uk_UK