Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
Исследование влияния муки из пшеничного солода на структурные свойства теста для сдобного печенья Investigation of the effect of flour from wheat malt in the structural properties of biscuit dough for cookies |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Кияниця, С. Г. Кияница, С. Г. Kyianytsia, S. Бондарчук, О. В. Бондарчук, О. В. Bondarchuk, O. |
|
Subject |
здобне печиво
сдобное печенье butter biscuits пшеничне борошно пшеничний солод пшеничная мука пшеничный солод wheat flour wheat malt |
|
Description |
Досліджували пшеничне борошно та пшеничний солод з різною ступеню дисперсності (борошно та крупку) та їх суміші для створення певної структури здобного печива. Визначили оптимальну кількість суміші пшеничного борошна та пшеничного солоду при створенні нових видів здобного печива.
Исследовали пшеничную муку и пшеничный солод с разной степенью дисперсности (муку и крупку) и их смеси для создания определенной структуры сдобного печенья. Определили оптимальное количество смеси пшеничной муки и пшеничного солода при создании новых видов сдобного печенья. Investigated the wheat flour and wheat malt, with varying degrees of dispersion (flour and char) and their mixtures to create a certain structure biscuit cookies. Determined the optimal number of mixtures of wheat flour and wheat malt to create new kinds of fancy cookies. |
|
Date |
2012-06-26T12:05:18Z
2012-06-26T12:05:18Z 2009 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Дослідження впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива / В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, С. Г. Кияниця, О. В. Бондарчук // Наукові праці ОДАХТ. - 2009. - Вип. 36, Т. 1 - С. 190-192.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1886 |
|
Language |
uk_UK
|
|