Білковий склад солодових екстрактів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Білковий склад солодових екстрактів
Белковый состав солодовых экстрактов Protein composition of malt extract |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Данілевська, А. В. Данилевская, А. В. Danilevska, A. |
|
Subject |
екстракт
экстракт extract амінокислоти білкові речовини аминокислоты белковые вещества amino acids proteins |
|
Description |
Білкові речовини ПОЛІСОЛ на 50% представлені високомолекулярної фракцією і на 30% - низькомолекулярної, в ячмінно-солодовий екстракт низькомолекулярна фракція становить 50%, а високомолекулярна фракція - 30%.
Белковые вещества ПОЛИСОЛ на 50% представлены высокомолекулярной фракцией и на 30% - низкомолекулярной, в ячменно-солодовом экстракте низкомолекулярная фракция составляет 50%, а высокомолекулярное фракция - 30%. Proteins POLISOL 50% are high molecular weight fraction and 30% - a low molecular weight, barley malt extract, low molecular weight fraction of 50%, and high-molecular fraction - 30%. |
|
Date |
2012-11-14T13:37:43Z
2012-11-14T13:37:43Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Білковий склад солодових екстрактів / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, А. В. Данілевська // Известия вузов. Пищевая технология. - 1987. - №3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3687 |
|
Language |
other
|
|