Запис Детальніше

Білковий склад солодових екстрактів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білковий склад солодових екстрактів
Белковый состав солодовых экстрактов
Protein composition of malt extract
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Данілевська, А. В.
Данилевская, А. В.
Danilevska, A.
 
Subject екстракт
экстракт
extract
амінокислоти
білкові речовини
аминокислоты
белковые вещества
amino acids
proteins
 
Description Білкові речовини ПОЛІСОЛ на 50% представлені високомолекулярної фракцією і на 30% - низькомолекулярної, в ячмінно-солодовий екстракт низькомолекулярна фракція становить 50%, а високомолекулярна фракція - 30%.
Белковые вещества ПОЛИСОЛ на 50% представлены высокомолекулярной фракцией и на 30% - низкомолекулярной, в ячменно-солодовом экстракте низкомолекулярная фракция составляет 50%, а высокомолекулярное фракция - 30%.
Proteins POLISOL 50% are high molecular weight fraction and 30% - a low molecular weight, barley malt extract, low molecular weight fraction of 50%, and high-molecular fraction - 30%.
 
Date 2012-11-14T13:37:43Z
2012-11-14T13:37:43Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Білковий склад солодових екстрактів / Н. О. Ємельянова, В. М. Кошова, А. В. Данілевська // Известия вузов. Пищевая технология. - 1987. - №3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3687
 
Language other