Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода
Зміни молекулярної ваги і густини геміцелюлози і гумі речовин при виробництві житнього солоду Changes in the molecular weight and density of hemicellulose and gum substances in rye malt |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. |
|
Subject |
кнцентрат
квасное сусло число Авагадро рожь концентрат квасне сусло число Авагадро жито concentrate kvass wort number Avahadro rye |
|
Description |
В процессе приготовления ферментированного ржаного солода молекулярная масса гемицеллюлоз и гумми-веществ уменьшается.
В процесі приготування ферментованого житнього солоду молекулярна вага геміцеллюлоз і гумі речовин зменшується. During the preparation of fermented rye malt molecular weight hemicellulose and gum substances decreases. |
|
Date |
2012-12-03T15:02:23Z
2012-12-03T15:02:23Z 1979 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Емельянова, Н. А. Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая // Известия вузов СССР. Пищевая технология. - 1979. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3972 |
|
Language |
other
|
|