Запис Детальніше

Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода
Зміни молекулярної ваги і густини геміцелюлози і гумі речовин при виробництві житнього солоду
Changes in the molecular weight and density of hemicellulose and gum substances in rye malt
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
 
Subject кнцентрат
квасное сусло
число Авагадро
рожь
концентрат
квасне сусло
число Авагадро
жито
concentrate
kvass wort
number Avahadro
rye
 
Description В процессе приготовления ферментированного ржаного солода молекулярная масса гемицеллюлоз и гумми-веществ уменьшается.
В процесі приготування ферментованого житнього солоду молекулярна вага геміцеллюлоз і гумі речовин зменшується.
During the preparation of fermented rye malt molecular weight hemicellulose and gum substances decreases.
 
Date 2012-12-03T15:02:23Z
2012-12-03T15:02:23Z
1979
 
Type Article
 
Identifier Емельянова, Н. А. Изменение молекулярной массы и плотности гемицеллюлозы и гумми-веществ при производстве ржаного солода / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая // Известия вузов СССР. Пищевая технология. - 1979. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3972
 
Language other