Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
Содержание аминокислот при проращивании злаков Content of amino acid is at germination of cereals |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Потапенко, С. І. Потапенко, С. И. Potapenko, S. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. |
|
Subject |
амінокислоти
солод білки злаки пшениця ячмінь овес кукурудза аминокислоты солод белки злаки пшеница ячмень овес кукуруза amino acids malt proteins grains wheat barley oats corn |
|
Description |
З зерна різних злаків на експериментальній установці готували солод і визначали вміст вільних і незамінних амінокислот в зерні і солоді. У результаті солодорощення злаків кількість амінокислот значно збільшується, а деякі амінокислоти, яких не було в зерні, з'явились в солоді. Використання пророщених злаків дає змогу значно підвищити оздоровчі властивості харчових продуктів. Из зерна различных злаков на экспериментальной установке готовили солод и определяли содержание свободных и незаменимых аминокислот в зерне и солоде. В результате солодорощения злаков количество аминокислот значительно увеличивается, а некоторые аминокислоты, которых не было в зерне, появились в солоде. Использование пророщенных злаков позволяет значительно повысить оздоровительные свойства пищевых продуктов.Of grains of different cereals on the experimental setup malt prepared and determined the content of free amino acids and in the grain and malt. As a result, cereal malting amino acids is significantly increased, and some amino acids that were not present in grains, appeared in the malt. The use of sprouted grains can significantly improve health properties of food products.
|
|
Date |
2012-12-25T15:34:51Z
2012-12-25T15:34:51Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. А. Вміст амінокислот при пророщуванні злаків / Н. А. Ємельянова, А. І. Українець, С. І. Потапенко, Р. М. Мукоїд // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 8-9. – С. 16–17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029 |
|
Language |
other
|
|