Запис Детальніше

Вміст амінокислот при пророщуванні злаків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вміст амінокислот при пророщуванні злаків
Содержание аминокислот при проращивании злаков
Content of amino acid is at germination of cereals
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Потапенко, С. І.
Потапенко, С. И.
Potapenko, S.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject амінокислоти
солод
білки
злаки
пшениця
ячмінь
овес
кукурудза
аминокислоты
солод
белки
злаки
пшеница
ячмень
овес
кукуруза
amino acids
malt
proteins
grains
wheat
barley
oats
corn
 
Description З зерна різних злаків на експериментальній установці готували солод і визначали вміст вільних і незамінних амінокислот в зерні і солоді. У результаті солодорощення злаків кількість амінокислот значно збільшується, а деякі амінокислоти, яких не було в зерні, з'явились в солоді. Використання пророщених злаків дає змогу значно підвищити оздоровчі властивості харчових продуктів. Из зерна различных злаков на экспериментальной установке готовили солод и определяли содержание свободных и незаменимых аминокислот в зерне и солоде. В результате солодорощения злаков количество аминокислот значительно увеличивается, а некоторые аминокислоты, которых не было в зерне, появились в солоде. Использование пророщенных злаков позволяет значительно повысить оздоровительные свойства пищевых продуктов.Of grains of different cereals on the experimental setup malt prepared and determined the content of free amino acids and in the grain and malt. As a result, cereal malting amino acids is significantly increased, and some amino acids that were not present in grains, appeared in the malt. The use of sprouted grains can significantly improve health properties of food products.
 
Date 2012-12-25T15:34:51Z
2012-12-25T15:34:51Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. А. Вміст амінокислот при пророщуванні злаків / Н. А. Ємельянова, А. І. Українець, С. І. Потапенко, Р. М. Мукоїд // Харчова і переробна промисловість. – 2007. – № 8-9. – С. 16–17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
 
Language other