Запис Детальніше

Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах
Производство крахмальной патоки-экстракта можно наладить на пивоваренных заводах
Production of starch-molasses extract can build on breweries
 
Creator Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Верхградська, М.
Верхградська, М.
Verhhradska, M.
Луцик, Ю. П.
Луцик, Ю. П.
Lutsyk, Y.
 
Subject крохмальна патока
екстракт
крахмальная патока
экстракт
starch syrup
extract
 
Description Крохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.
Крахмальная патока-экстракт позволяет уменьшить цукровмист изделий и в отдельных случаях увеличить их объем; разрыхлять тесто, увеличить срок хранения (замедляет черствения) снизить себестоимость; улучшить органолептические показатели готовых изделий и обогатить их биологически активными веществами.
Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.
 
Date 2012-12-27T13:23:39Z
2012-12-27T13:23:39Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Прибильський, В. Л. Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах / В. Л. Прибильський, В. О. Домарецький, Н. Ємельянова, М. Верхградська, Ю. Луцик // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7 - С. 10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5130
 
Language other