Комплексний показник якості макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексний показник якості макаронних виробів
Комплексный показатель качества макаронных изделий Complex quality index of macaroni products |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Юрчак, В. Г. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
комплексний показник якості
харчова цінність критерій оптимальності оптимальні параметри комплексный показатель качества пищевая ценность критерий оптимальности оптимальные параметры complex quality index food value optimality criteria optimal parameters |
|
Description |
Розроблено комплексний показник якості макаронних виробів, що враховує їх харчову цінність. Комплексний показник якості застосовано як критерій оптимальності для оптимізації технології приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. Установлені оптимальні параметри процесу приготування тіста, які включені до рецептур і технологічних інструкцій з виготовлення макаронних виробів з сухим яєчним білком та виробів, що виготовляються з використанням поліпшувача Нупазим. Разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Комплексный показатель качества применен как критерий оптимальности для оптимизации технологии приготовления теста при производстве макаронных изделий. Установлены оптимальные параметры процесса приготовления теста, которые включены в рецептуры и технологические инструкции по изготовлению макаронных изделий с сухим яичным белком и изделий, которые вырабатываются с применением улучшителя Нупазим. The complex quality index of macaroni products has been developed taking to the account its food value. Complex index has been applied as optimality criteria for optimization of macaroni technology. The optimal parameters of dough making process have been installed. They were included to the compounding and technological instruction of macaroni products with dry egg white and improver Noopazyme producing.
|
|
Date |
2013-02-22T07:58:24Z
2013-02-22T07:58:24Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Євсеєнко Т. П. Комплексний показник якості макаронних виробів / Т. П. Євсеєнко, В. Г. Юрчак // Зерно і хліб. – 2005. – №2– С. 40 – 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6487 |
|
Language |
uk_UK
|
|