Запис Детальніше

Комплексний показник якості макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексний показник якості макаронних виробів
Комплексный показатель качества макаронных изделий
Complex quality index of macaroni products
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
 
Subject комплексний показник якості
харчова цінність
критерій оптимальності
оптимальні параметри
комплексный показатель качества
пищевая ценность
критерий оптимальности
оптимальные параметры
complex quality index
food value
optimality criteria
optimal parameters
 
Description Розроблено комплексний показник якості макаронних виробів, що враховує їх харчову цінність. Комплексний показник якості застосовано як критерій оптимальності для оптимізації технології приготування тіста при виготовленні макаронних виробів. Установлені оптимальні параметри процесу приготування тіста, які включені до рецептур і технологічних інструкцій з виготовлення макаронних виробів з сухим яєчним білком та виробів, що виготовляються з використанням поліпшувача Нупазим. Разработан комплексный показатель качества макаронных изделий с учетом их пищевой ценности. Комплексный показатель качества применен как критерий оптимальности для оптимизации технологии приготовления теста при производстве макаронных изделий. Установлены оптимальные параметры процесса приготовления теста, которые включены в рецептуры и технологические инструкции по изготовлению макаронных изделий с сухим яичным белком и изделий, которые вырабатываются с применением улучшителя Нупазим. The complex quality index of macaroni products has been developed taking to the account its food value. Complex index has been applied as optimality criteria for optimization of macaroni technology. The optimal parameters of dough making process have been installed. They were included to the compounding and technological instruction of macaroni products with dry egg white and improver Noopazyme producing.
 
Date 2013-02-22T07:58:24Z
2013-02-22T07:58:24Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Євсеєнко Т. П. Комплексний показник якості макаронних виробів / Т. П. Євсеєнко, В. Г. Юрчак // Зерно і хліб. – 2005. – №2– С. 40 – 41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6487
 
Language uk_UK