Технологія сушеного м’яса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія сушеного м’яса
Технология сушеного мяса Technology of dried meat |
|
Creator |
Погожих, М. І.
Погожих, М. И. Pohozhykh, M. Євлаш, В. В. Евлаш, В. В. Yevlash, V. Нєміріч, О. В. Немирич, А. В. Niemirich, O. Гавриш, А. В. Гавриш, А. В. Havrysh, A. Максименко, А. Є. Максименко, А. Е. Maksimenko, A. E. |
|
Subject |
сушене м'ясо
сушіння заклади ресторанного господарства сушеное мясо сушка заведения ресторанного хозяйства dried meat drying restaurant facilities |
|
Description |
У статті представлені результати досліджень з розроблення технології сушеного м’яса із заданими функціонально-технологічними властивостями для використання його у виробництві кулінарних виробів. В статье представлены результаты исследований по разработке технологии сушеного мяса с заданными функционально-технологическими свойствами для использования его в производстве кулинарных изделий. The article presents the results of research on the development of technology of dried meat with desired functional and technological properties for using in the production of culinary food.
|
|
Date |
2013-02-22T08:06:23Z
2013-02-22T08:06:23Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Погожих, М. І. Технологія сушеного м’яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Мясное дело. – 2012. – № 10 (127). – С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6493 |
|
Language |
uk_UK
|
|