Запис Детальніше

Технологія сушеного м’яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія сушеного м’яса
Технология сушеного мяса
Technology of dried meat
 
Creator Погожих, М. І.
Погожих, М. И.
Pohozhykh, M.
Євлаш, В. В.
Евлаш, В. В.
Yevlash, V.
Нєміріч, О. В.
Немирич, А. В.
Niemirich, O.
Гавриш, А. В.
Гавриш, А. В.
Havrysh, A.
Максименко, А. Є.
Максименко, А. Е.
Maksimenko, A. E.
 
Subject сушене м'ясо
сушіння
заклади ресторанного господарства
сушеное мясо
сушка
заведения ресторанного хозяйства
dried meat
drying
restaurant facilities
 
Description У статті представлені результати досліджень з розроблення технології сушеного м’яса із заданими функціонально-технологічними властивостями для використання його у виробництві кулінарних виробів. В статье представлены результаты исследований по разработке технологии сушеного мяса с заданными функционально-технологическими свойствами для использования его в производстве кулинарных изделий. The article presents the results of research on the development of technology of dried meat with desired functional and technological properties for using in the production of culinary food.
 
Date 2013-02-22T08:06:23Z
2013-02-22T08:06:23Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Погожих, М. І. Технологія сушеного м’яса / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Мясное дело. – 2012. – № 10 (127). – С. 26-28.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6493
 
Language uk_UK