Запис Детальніше

Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста
Влияние белковых добавок животного происхождения на клейковину макаронного теста
Research of albuminous additives of animal origin influence to the gluten of macaroni dough
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Куцик, Т. Г.
Куцик, Т. Г.
Гніденко, Л. М.
Гниденко, Л. Н.
Gnidenko, L.
Kutsik, T.
 
Subject сухий яєчний білок
желатин
харчова цінність
клейковина
поліпшення якості
сухой яичный белок
желатин
пищевая ценность
клейковина
улучшение качества
dry egg white
gelatin
food value
gluten
quality improvement
 
Description Показано можливість застосування таких добавок тваринного походження, як сухий яєчний білок і желатин для підвищення харчової цінності макаронних виробів, вивчено їх вплив на якість клейковини макаронного тіста з використанням ферментного препарату, що сприяє поліпшенню якості виробів. Показана возможность применения таких белковых добавок животного происхождения, как сухой яичный белок и желатин для повышения пищевой ценности макаронных изделий, изучено их влияние на клейковину макаронного теста с использованием ферментного препарата, который способствует улучшению качества изделий. It has been shown that albuminous additives of animal origin – dry egg white and gelatin – increase food value of macaroni products. Effect of using these additives to the gluten of macaroni dough with enzymatic improver has been researched.
 
Date 2013-02-22T08:05:10Z
2013-02-22T08:05:10Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Юрчак В. Г. Вплив білкових добавок тваринного походження на клейковину макаронного тіста / В. Г. Юрчак, Т. П. Євсеєнко, Т. Г. Куцик, Л. М. Гніденко // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – Випуск 16. – 2003. – С. 240 – 244.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6491
 
Language uk_UK