Запис Детальніше

Оценка качества бисквитных полуфабрикатов с использованием нетрадиционного мучного сырья

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оценка качества бисквитных полуфабрикатов с использованием нетрадиционного мучного сырья
Оцінка якості бісквітних напівфабрикатів з використанням нетрадиційної борошняної сировини
Evaluation of the quality biscuit semi using unconventional raw flour
 
Creator Сафонова, О. Н.
Сафонова, О. М.
Safonova, O.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Перцевой, Ф. В.
Перцевий, Ф. В.
Pertsevy, F.
Богомолов, А. В.
Богомолов, А. В.
Bogomolov, O.
 
Subject качество бисквитных полуфабрикатов
квалиметрия
комплексный показатель
нетрадиционное мучное сырье
якість бісквітних напівфабрикатів
кваліметрія
комплексний показник
нетрадиційна борошняна сировина
quality biscuit semi
qualimetry
complex index
unconventional raw flour
 
Description Применение квалиметрических методов позволяет осуществлять переход от абсолютных к относительным показателям качества и количественно характеризовать качество новой продукции. Рассчитан комплексный показатель качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки. Застосування кваліметричних методів дозволяє здійснити перехід від абсолютних до відносних показників якості і кількісно характеризувати якість нової продукції. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Qualimetric application methods can make the transition from absolute to relative indicators of quality as well as quantify the quality of new products. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.
 
Date 2013-02-22T08:42:47Z
2013-02-22T08:42:47Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Сафонова О.Н. Оценка качества бисквитных полуфабрикатов с использованием нетрадиционного мучного сырья / О.Н. Сафонова, Ю.В. Чудик Ю.В., Ф.В. Перцевой, А.В Богомолов // Продовольственный рынок и проблемы здорового питання: Труды 2-й межд. нау.-практ. конф., 1999. – Орел: ГТУ. – 1999. – С. 193.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6499
 
Language other