Запис Детальніше

Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
Квалиметрическая оценка качества бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композиций
Qualimetric quality assessment based on semi-finished biscuit flour compositions
 
Creator Сафонова, О. М.
Сафонова, О. Н.
Safonova, O.
Камбулова (Чудік), Ю. В.
Камбулова (Чудик), Ю. В.
Kambulova (Chudik), J.
Перцевий, Ф. В.
Перцевой, Ф. В.
Pertsevy, F.
 
Subject кваліметрична оцінка якості
бісквітні напівфабрикати
комплексний показник
нетрадиційна борошняна сировина
борошняні композиції
квалиметрическая оценка качества
бисквитные полуфабрикаты
комплексный показатель
нетрадиционное мучное сырье
мучные композиции
quality control quality assessment
biscuit cake
complex index
unconventional raw flour
flour compositions
 
Description Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Комплексно рассмотрен вопрос качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки. Рассчитан комплексный показатель качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.
 
Date 2013-02-22T08:44:43Z
2013-02-22T08:44:43Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Сафонова О.М. Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій / О.М. Сафонова, Ю.В. Чудік, Ф.В. Перцевий // Вісник ДонДУЕТ: Наук. журнал. Серія „Технічні науки”. – Донецьк: ДонДУЕТ: – 2000, № 6. – С. 106 – 110.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6500
 
Language uk_UK