Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій
Квалиметрическая оценка качества бисквитных полуфабрикатов на основе мучных композиций Qualimetric quality assessment based on semi-finished biscuit flour compositions |
|
Creator |
Сафонова, О. М.
Сафонова, О. Н. Safonova, O. Камбулова (Чудік), Ю. В. Камбулова (Чудик), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Перцевий, Ф. В. Перцевой, Ф. В. Pertsevy, F. |
|
Subject |
кваліметрична оцінка якості
бісквітні напівфабрикати комплексний показник нетрадиційна борошняна сировина борошняні композиції квалиметрическая оценка качества бисквитные полуфабрикаты комплексный показатель нетрадиционное мучное сырье мучные композиции quality control quality assessment biscuit cake complex index unconventional raw flour flour compositions |
|
Description |
Комплексно розглянуто питання якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Розраховано комплексний показник якості бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна. Комплексно рассмотрен вопрос качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки. Рассчитан комплексный показатель качества бисквитных полуфабрикатов на основе ячменной муки. Comprehensively addressed the issue of quality semi-finished biscuit based on barley flour. Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour Designed a comprehensive indicator of quality semi-finished biscuit based on barley flour.
|
|
Date |
2013-02-22T08:44:43Z
2013-02-22T08:44:43Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сафонова О.М. Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композицій / О.М. Сафонова, Ю.В. Чудік, Ф.В. Перцевий // Вісник ДонДУЕТ: Наук. журнал. Серія „Технічні науки”. – Донецьк: ДонДУЕТ: – 2000, № 6. – С. 106 – 110.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6500 |
|
Language |
uk_UK
|
|