Регулирование функционально-технологических свойств поликомпозитных мучных смесей для мучных кондитерских изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регулирование функционально-технологических свойств поликомпозитных мучных смесей для мучных кондитерских изделий
Регулювання функціонально-технологічних властивостей полікомпозитних борошняних сумішей для борошняних кондитерських виробів Regulation of the functional and technological properties of polycomponent flour mixture to flour confectionery products |
|
Creator |
Сафонова, О. Н.
Сафонова, О. М. Safonova, O. Камбулова (Чудик), Ю. В. Камбулова (Чудік), Ю. В. Kambulova (Chudik), J. Перцевой, Ф. В. Перцевий, Ф. В. Pertsevy, F. |
|
Subject |
мучные смеси
ацетат натрия глицерин ячменная мука бисквитные и песочные полуфабрикаты борошняні суміші ацетат натрію гліцерин ячмінне борошно бісквітні і пісочні напівфабрикати four mixes sodium acetate glycerol barley flour biscuit and sand semis |
|
Description |
Внесение улучшающих добавок (солей органических кислот и полиатомных спиртов) способствует улучшению структурно-механических свойств полуфабрикатов и готовых изделий из бисквитного и песочного теста. Установлено влияние ацетата натрия и глицерина на формирование структуры бисквитных и песочных полуфабрикатов. Внесення покращуючих добавок (солей органічних кислот і полі атомних спиртів) сприяє покращенню структурно-механічних властивостей напівфабрикатів і готових виробів із бісквітного і пісочного тіста. Встановлено вплив ацетату натрію і гліцерину на формування структури бісквітних і пісочних напівфабрикатів. Adding improving additives (salts of organic acids and polyhydric alcohols) improves the structural and mechanical properties of semi-finished and finished products made of sponge and dough. The effect of sodium acetate and glycerol on the structure biscuit and sand semis.
|
|
Date |
2013-02-22T08:47:23Z
2013-02-22T08:47:23Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сафонова О.Н. Регулирование функционально - технологических свойств поликомпозитных мучных смесей для мучных кондитерских изделий / О.Н. Сафонова, Ю.В. Чудик, Ф.В. Перцевой // Крахмал и крахмалосодержащие источники – структура, свойства и новые технологии: Труды І Московской межд. конф., 2001. – М.: ИБФРАН им. Н.М. Эммануэля. – 2001. – С. 144 – 145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6502 |
|
Language |
other
|
|