Запис Детальніше

Зміни цукрів при пророщуванні вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміни цукрів при пророщуванні вівса
Изменения сахаров при проращивании овса
Changes sugars in germinating oats
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject голозерний
вуглеводи
овес
зерно
солод
солодорощення
плівчастий
углеводы
овес
зерно
солодоращення
солод
пленчный
голозёрный
filmy
carbohydrates
oats
wheat
malt
malting
bare-graines
 
Description Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. Статья посвящена изучению влияния процесса солодорощення пленчастого и голозёрного сорта овса на изменения содержания сахаров. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.
 
Date 2013-02-22T10:34:53Z
2013-02-22T10:34:53Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд Р.М. Зміни цукрів при пророщуванні вівса / Р.М. Мукоїд, Н.О. Ємельянова // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв ׃ міжнародна науково-технічної конф., 29-30 вересня 2011 р. тези допов. – Тернопіль, 2011. – С. 77 – 78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6504
 
Language other