Зміни цукрів при пророщуванні вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміни цукрів при пророщуванні вівса
Изменения сахаров при проращивании овса Changes sugars in germinating oats |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. |
|
Subject |
голозерний
вуглеводи овес зерно солод солодорощення плівчастий углеводы овес зерно солодоращення солод пленчный голозёрный filmy carbohydrates oats wheat malt malting bare-graines |
|
Description |
Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення плівчасого та голозерного сорту вівса на зміни вмісту цукрів. Статья посвящена изучению влияния процесса солодорощення пленчастого и голозёрного сорта овса на изменения содержания сахаров. This article is devoted to studying the impact of malting filmy and bare-grained varieties of oats to modify the content of sugars.
|
|
Date |
2013-02-22T10:34:53Z
2013-02-22T10:34:53Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд Р.М. Зміни цукрів при пророщуванні вівса / Р.М. Мукоїд, Н.О. Ємельянова // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв ׃ міжнародна науково-технічної конф., 29-30 вересня 2011 р. тези допов. – Тернопіль, 2011. – С. 77 – 78.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6504 |
|
Language |
other
|
|