Овес голозерний – сировина для лікувально дієтичних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Овес голозерний – сировина для лікувально дієтичних продуктів
Овес голозерный - сырье для лечебно диетических продуктов Oats bare-grained - raw materials for dietary health products |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Свидинюк, І. М. Свидинюк, И. М. Svydynyuk, I. |
|
Subject |
вуглеводи
ферменти овес плівчастий голозерний солод солодорощення амінокислоти крохмаль цукри білки жири белки ферменты овес пленчатый голозерный солод солодорощение аминокислоты крахмал сахара жиры углеводы carbohydrates enzymes оats filmy bare-grained malt amino acids malting starch sugars proteins fats |
|
Description |
За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.
По содержанию белковых веществ и жира голозерный овес значительно превосходит обычный, а содержание клетчатки у голозерного овса в пять раз меньше, чем у обычного. Благодаря таким особенностям химического состава зерна голозерный овес может быть ценным сырьем для изготовления лечебно-диетических пищевых продуктов. The bare-grained oats content of proteins and fat considerably exceeds the usual and the bare-grained oats content of cellulose is five times less than usual oats have. Thanks to such features of the chemical composition of grain bare-grained oats can be a valuable raw material for the manufacture of medical and dietetic foods. |
|
Date |
2013-02-22T10:50:24Z
2013-02-22T10:50:24Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мукоїд, Р. М. Овес голозерний – сировина для лікувально дієтичних продуктів / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, А. І. Українець, І. М. Свидинюк // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – №2. – С. 74 – 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6505 |
|
Language |
other
|
|