Запис Детальніше

Овес голозерний – сировина для лікувально-дієтичних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Овес голозерний – сировина для лікувально-дієтичних продуктів
Овес голозерный - сырье для лечебно-диетических продуктов
Oats bare-grained - raw materials for dietary-health products
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Свидинюк, І. М.
Свидинюк, И. М.
Svydynyuk, I.
 
Subject вуглеводи
ферменти
овес
плівчастий
голозерний
солод
солодорощення
амінокислоти
крохмаль
цукри
білки
жири
углеводы
ферменты
пленчатый
овес
голозерный
солод
солодорощение
аминокислоты
сахара
крахмал
белки
жиры
proteins
enzymes
оats
filmy
bare-grained
malt
amino acids
malting
sugars
starch
carbohydrates
fats
 
Description За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.
По содержанию белковых веществ и жира голозерный овес значительно превосходит обычный, а содержание клетчатки у голозерного овса в пять раз меньше, чем у обычного. Благодаря таким особенностям химического состава зерна голозерный овес может быть ценным сырьем для изготовления лечебно-диетических пищевых продуктов.
The bare-grained oats content of proteins and fat considerably exceeds the usual and the bare-grained oats content of cellulose is five times less than usual oats have. Thanks to such features of the chemical composition of grain bare-grained oats can be a valuable raw material for the manufacture of medical and dietetic foods.
 
Date 2013-02-22T11:00:33Z
2013-02-22T11:00:33Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Овес голозерний – сировина для лікувально- дієтичних продуктів / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, А. І. Українець, І. М. Свидинюк // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – № 2. – С. 74 – 75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6507
 
Language other