Запис Детальніше

Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення
Исследование изменения микрофлоры овса новых сортов в процес се солодоращення
Investigation of changes in the microflora of new varieties of oats in the malting
 
Creator Савченко, Т. В.
Савченко, Т. В.
Savchenko, T.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Грегірчак, Н. М.
Грегирчак, Н. Н.
Gregirchak, N.
 
Subject процес
мікроорганізми
овес
зерно
солод
солодорощення
плівчастий
голозерний
мікрофлора
микроорганизмы
овес
зерно
солод
солодоращення
пленчный
голозёрный
углеводы
процесс
микрофлора
microorganisms
oats
wheat
malt
malting
filmy
bare-graines
carbohydrates
process
microflora
 
Description Метою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.
Целью исследований было установление изменения микрофлоры зерна овса двух новых перспективных голозерных сортов «Скакун», «Саломон» в процессе солодорощения, а также сравнение общего обсеменения готового солода с образцами нативного зерна овса.
The aim of research was to establish the changes in the microflora of oats grains of two new promising bare-grained varieties "Skakun", "Salomon" in the process of malting and compare the total semination of finished malt with samples of native oats grains.
 
Date 2013-02-22T11:10:27Z
2013-02-22T11:10:27Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Савченко Т.В. Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення / Т.В. Савченко, Н.М. Грегірчак, Р.М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 3. – С. 54 – 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6509
 
Language other