Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення
Исследование изменения микрофлоры овса новых сортов в процес се солодоращення Investigation of changes in the microflora of new varieties of oats in the malting |
|
Creator |
Савченко, Т. В.
Савченко, Т. В. Savchenko, T. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Грегірчак, Н. М. Грегирчак, Н. Н. Gregirchak, N. |
|
Subject |
мікрофлора
мікроорганізми овес зерно солод солодорощення плівчастий голозерний процес микроорганизмы овес зерно солод солодоращення пленчный голозёрный углеводы процесс микрофлора microorganisms oats wheat malt malting filmy bare-graines carbohydrates process microflora |
|
Description |
Метою досліджень було встановлення зміни мікрофлори зерна вівса двох нових перспективних голозерних сортів «Скакун», «Саломон» у процесі солодорощення, а також порівняння загального обсіменіння готового солоду із зразками нативного зерна вівса.
Целью исследований было установление изменения микрофлоры зерна овса двух новых перспективных голозерных сортов «Скакун», «Саломон» в процессе солодорощения, а также сравнение общего обсеменения готового солода с образцами нативного зерна овса. The aim of research was to establish the changes in the microflora of oats grains of two new promising bare-grained varieties "Skakun", "Salomon" in the process of malting and compare the total semination of finished malt with samples of native oats grains. |
|
Date |
2013-02-22T11:18:22Z
2013-02-22T11:18:22Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Савченко Т.В. Дослідження зміни мікрофлори вівса нових сортів у процесі солодорощення / Т.В. Савченко, Н.М. Грегірчак, Р.М. Мукоїд // Хранение и переработка зерна. – 2011. – № 3. – С. 54 – 57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6511 |
|
Language |
other
|
|