Запис Детальніше

Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
Овес голозерный как сырье для лечебно-диетических продуктов
Oats bare-grained as a raw material for medical and health food
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
 
Subject крохмаль
ферменти
овес
плівчастий
голозерний
солод
солодорощення
амінокислоти
цукри
білки
жири
вуглеводи
углеводы
ферменты
овес
пленчатый
голозерный
солод
солодорощение
аминокислоты
крахмал
сахара
белки
жиры
carbohydrates
enzymes
оats
filmy
bare-grained
malt
malting
amino acids
starch
sugars
proteins
fats
 
Description За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.
По содержанию белковых веществ и жира голозерный овес значительно превосходит обычный, а содержание клетчатки у голозерного овса в пять раз меньше, чем у обычного. Благодаря таким особенностям химического состава зерна голозерный овес может быть ценным сырьем для изготовления лечебно-диетических пищевых продуктов.
The bare-grained oats content of proteins and fat considerably exceeds the usual and the bare-grained oats content of cellulose is five times less than usual oats have. Thanks to such features of the chemical composition of grain bare-grained oats can be a valuable raw material for the manufacture of medical and dietetic foods.
 
Date 2013-02-22T11:40:28Z
2013-02-22T11:40:28Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів / Р. М. Мукоїд, А. І. Українець, Н. О. Ємельянова, О. В. Чумакова // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті : 76-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р. : тези допов. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. 3. – С. 23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6512
 
Language other