Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів
Овес голозерный как сырье для лечебно-диетических продуктов Oats bare-grained as a raw material for medical and health food |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. |
|
Subject |
вуглеводи
ферменти овес плівчастий голозерний солод солодорощення амінокислоти цукри білки крохмаль жири солод ферменты пленчатый голозерный овес аминокислоты солодорощение углеводы белки сахара крахмал жиры оats enzymes filmy bare-grained malt malting amino acids starch sugars fats proteins carbohydrates |
|
Description |
За вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.
По содержанию белковых веществ и жира голозерный овес значительно превосходит обычный, а содержание клетчатки у голозерного овса в пять раз меньше, чем у обычного. Благодаря таким особенностям химического состава зерна голозерный овес может быть ценным сырьем для изготовления лечебно-диетических пищевых продуктов. The bare-grained oats content of proteins and fat considerably exceeds the usual and the bare-grained oats content of cellulose is five times less than usual oats have. Thanks to such features of the chemical composition of grain bare-grained oats can be a valuable raw material for the manufacture of medical and dietetic foods. |
|
Date |
2013-02-22T11:47:43Z
2013-02-22T11:47:43Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд Р. М. Овес голозерний як сировина для лікувально-дієтичних продуктів / Р.М.Мукоїд, А.І.Українець, Н.О.Ємельянова, О.В.Чумакова // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті: 76-а наук. конф. Молодих учених, аспірантів і студентів, 12-13 квітня 2010 р.: тези допов. – К.,: НУХТ, 2010. – Ч.3. – С.23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513 |
|
Language |
other
|
|