Запис Детальніше

Методи контролю харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методи контролю харчових виробництв
Методы контроля пищевых производств
Control methods of food production
 
Creator Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Чернявська, Л. І.
Чернявская, Л. И.
Chernyavska, L.
Рева, Л. П.
Рева, Л. П.
Reva, L.
Ліпєц, А. А.
Липец, А. А.
Lipec, A.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Олянська, С. П.
Олянская, С. П.
Olyanska, S.
Логвін, В. М.
Логвин, В. М.
Logvin, V.
Чагайда, А. О.
Чагайда, А. А.
Chagayda, A.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Козявкін, А. П.
Козявкин, А. П.
Kozjavkin, A.
Лагода, В. А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
Петриченко, І. Б.
Петриченко, И. Б.
Petrichenko, I.
Гусятинська, Н. А.
Гусятинская, Н. А.
Gusyatynska, N.
 
Subject точність
статистична обробка
харчові виробництва
методики
показники
якість
сировина
напів-продукти
готова продукція
прилади
устаткування
статистическая обработка
пищевые производства
методики
показатели
качество
сырье
полу-продукты
готовая продукция
приборы
оборудование
точность
accuracy
statistical processing
food production methods
performance
raw materials
quality
semi-products
finished products
tools
equipment
 
Description Викладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.
Изложены теоретические основы методов контроля пищевых производств, приведены стандартные и перспективные методики определения основных показателей качества сырья, полупродуктов и готовой продукции с использованием современных приборов и оборудования. Дано сравнительную характеристику точности используемых методов и приборов, а также методику статистической обработки результатов.
Expounded the theoretical basis of methods to control food production, are standard and advanced methods for determining key indicators of quality raw materials, intermediates and finished products using modern instruments and equipment. Given the comparative characteristics of accuracy used methods and devices, and methods of statistical processing of results.
 
Date 2013-02-22T13:20:43Z
2013-02-22T13:20:43Z
2000
 
Type Book
 
Identifier Методи контролю харчових виробництв: Лабор. практикум: Навч. посіб. / Н.І.Штангеєва, Л.І.Чернявська, Л.П.Рева, А.А.Ліпєц; М-во освіти і науки України, УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - 240 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6519
 
Language other