Методи контролю харчових виробництв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методи контролю харчових виробництв
Методы контроля пищевых производств Control methods of food production |
|
Creator |
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Чернявська, Л. І. Чернявская, Л. И. Chernyavska, L. Рева, Л. П. Рева, Л. П. Reva, L. Ліпєц, А. А. Липец, А. А. Lipec, A. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Олянська, С. П. Олянская, С. П. Olyanska, S. Логвін, В. М. Логвин, В. М. Logvin, V. Чагайда, А. О. Чагайда, А. А. Chagayda, A. Виговський, В. Ю. Выговский, В. Ю. Vigovskij, V. Хомічак, Л. М. Хомичак, Л. М. Homichak, L. Козявкін, А. П. Козявкин, А. П. Kozjavkin, A. Лагода, В. А. Лагода, В. А. Lagoda, V. Петриченко, І. Б. Петриченко, И. Б. Petrichenko, I. Гусятинська, Н. А. Гусятинская, Н. А. Gusyatynska, N. |
|
Subject |
точність
статистична обробка харчові виробництва методики показники якість сировина напів-продукти готова продукція прилади устаткування статистическая обработка пищевые производства методики показатели качество сырье полу-продукты готовая продукция приборы оборудование точность accuracy statistical processing food production methods performance raw materials quality semi-products finished products tools equipment |
|
Description |
Викладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.
Изложены теоретические основы методов контроля пищевых производств, приведены стандартные и перспективные методики определения основных показателей качества сырья, полупродуктов и готовой продукции с использованием современных приборов и оборудования. Дано сравнительную характеристику точности используемых методов и приборов, а также методику статистической обработки результатов. Expounded the theoretical basis of methods to control food production, are standard and advanced methods for determining key indicators of quality raw materials, intermediates and finished products using modern instruments and equipment. Given the comparative characteristics of accuracy used methods and devices, and methods of statistical processing of results. |
|
Date |
2013-02-22T13:20:43Z
2013-02-22T13:20:43Z 2000 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Методи контролю харчових виробництв: Лабор. практикум: Навч. посіб. / Н.І.Штангеєва, Л.І.Чернявська, Л.П.Рева, А.А.Ліпєц; М-во освіти і науки України, УДУХТ. - К.: УДУХТ, 2000. - 240 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6519 |
|
Language |
other
|
|