Запис Детальніше

Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій
Кавитационных диспергирования многокомпонентных пищевых эмульсий
Cavitational dispergirovaniye of multicomponent food emulsions
 
Creator Литвиненко, О. А.
Некоз, О. І.
Колногуз, О. А.
Литвиненко, А. А.
Некоз, А. И.
Колногуз, А. А.
Litvinenko, O.
Nekoz, O.
Kolnohuz, O.
 
Subject гомогенізація
гідродинамічна кавітація
кавітаційні пристрої
гомогенизация
гидродинамическая кавитация
кавитационные устройства
homogenization
hydrodynamic cavitation
cavitational devices
 
Description В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. В статье приведены результаты экспериментальных исследований авторов по обработке многокомпонентных пищевых эмульсий с помощью гидродинамической кавитации. Выяснено преимущества этого способа по сравнению с традиционной технологией. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.
 
Date 2013-02-25T08:36:12Z
2013-02-25T08:36:12Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Кавітаційні пристрої в харчовій, переробній та фармацевтичній промисловості / О.А. Литвиненко, О.І. Некоз, П.М. Немирович, З. Кіндрат. - К.:РВЦ УДУХТ, 1999. - 87 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6532
 
Language other