Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кавітаційне диспергування багатокомпонентних харчових емульсій
Кавитационных диспергирования многокомпонентных пищевых эмульсий Cavitational dispergirovaniye of multicomponent food emulsions |
|
Creator |
Литвиненко, О. А.
Некоз, О. І. Колногуз, О. А. Литвиненко, А. А. Некоз, А. И. Колногуз, А. А. Litvinenko, O. Nekoz, O. Kolnohuz, O. |
|
Subject |
гомогенізація
гідродинамічна кавітація кавітаційні пристрої гомогенизация гидродинамическая кавитация кавитационные устройства homogenization hydrodynamic cavitation cavitational devices |
|
Description |
В статі наведено результати експериментальних досліджень авторів з обробки багатокомпонентних харчових емульсій за допомогою гідродинамічної кавітації. З'ясовано переваги цього способу в порівнянні з традиційною технологією. В статье приведены результаты экспериментальных исследований авторов по обработке многокомпонентных пищевых эмульсий с помощью гидродинамической кавитации. Выяснено преимущества этого способа по сравнению с традиционной технологией. In article results of experimental data of authors on processing multicomponent food emulsions by means of hydrodynamic cavitation are induced. It is shown advantages of this method in comparison with traditional technologies.
|
|
Date |
2013-02-25T08:36:12Z
2013-02-25T08:36:12Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кавітаційні пристрої в харчовій, переробній та фармацевтичній промисловості / О.А. Литвиненко, О.І. Некоз, П.М. Немирович, З. Кіндрат. - К.:РВЦ УДУХТ, 1999. - 87 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6532 |
|
Language |
other
|
|