Запис Детальніше

Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капусти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості структури пектину, виділеного з білокачаної капусти
Особенности структуры пектина, выделенного из белокочанной капусты
Features of the structure of pectin isolated from cabbage
 
Creator Українець, А. І.
Сімахіна, Г. О.
Крапивницька, І. О.
Харітон, Т. Я.
Харітон, Н. Г.
Украинец, А. И.
Симахина, Г. А.
Крапивницкая, И. О.
Харитон, Т. Я.
Харитон, Н. Г.
Simakhina, G.
Khariton, T.
Ukrainets, A.
Krapivnitska, I.
 
Subject пектин, харчові волокна, карбоксильні і ацетильні групи
пектин, пищевые волокна, желирующий агент, карбоксильная и ацетильная групы
pectin, dietary fiber, acetyl and carboxyl groups
 
Description Вивчено капусту, як джерело харчових волокон, в тому числі , пектину, наведено порівняльні аналітичні характеристики бурякового, яблучного, цитрусового пектинів з капустяним. Досліджено особливості будови капустяного пектину за допомогою методу ІЧ-спектроскопії
Изучена капуста как сырье для получения пектина. Дана сравнительная аналитическая характеристика бурякового, яблочного и цитрусового пектинов. Исследованы особенности строения капустного пектина методом ИК-спектроскопии
Gabbage vegetables have been studied as raw material for pectin. Comparative characteristics of the beet, apple and citrus pectin are given. The structural features of cabbage pectin were investigated using IR-spectrography method. Key words: pectin, dietary fiber, acetyl and carboxyl groups.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-06T13:45:32Z
2012-09-06T13:45:32Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2379
 
Language other