Запис Детальніше

Дослідження вмісту важких металів і нітратів у томатпродуктах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження вмісту важких металів і нітратів у томатпродуктах
Исследование содержимого тяжелых металлов и нитратов в томатпродуктах
Research of content of heavy metals and nitrates in tomatoproducts
 
Creator Василенко, С. М.
Ващук, Т. О.
Шутюк, В. В.
Бондар, В. І.
Василенко, С. М.
Ващук, Т. О.
Шутюк, В. В.
Бондар, В. И.
Vasylenko, S.
Vashchuk, T.
Shutyuk, V.
Bondar, V.
 
Subject томат-продукти
нітрати
важкі метали
згущення
томатные продукты
нитраты
тяжелые металлы
концентрирование
tomato products
nitrates
heavy metals
condensing
 
Description Розроблено розрахункові залежності для визначення вмісту у них важких металів — свинцю, міді, цинку. Встановлена залежність зміни концентрації нітратів у томат-продуктах кримського виробництва від концентрації сухих речовин у них. Розроблено модель, що дає можливість дозволяє враховувати зниження кількості нітратів, що містяться в томат-продуктах, у процесі їх згущення.
Разработаны расчетные зависимости для определения содержимого у них тяжелых металлов - свинца, меди, цинка. Установленная зависимость изменения концентрации нитратов в томатных продуктах крымского производства от концентрации сухих веществ у них. Разработана модель, которая дает возможность позволяет учитывать снижение количества нитратов, которые содержатся в томатных продуктах, в процессе их сгущения.
Calculation dependences are developed for determination of content for them heavy metals — lead, copper, zinc. Set dependence of change of concentration of nitrates in the tomato products of the Crimean production from the concentration of dry matters for them. A model, which enables allows to take into account the decline of amount of nitrates which are contained in tomato products, is developed, in the process of their condensing.
 
Date 2013-02-26T09:03:19Z
2013-02-26T09:03:19Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Василенко, С. М. Дослідження вмісту важких металів і нітратів у томатпродуктах/ С. М. Василенко, Т. О. Ващук, В. В. Шутюк, В. І. Бондар // Наукові праці НУХТ. – 2009. № 29 – С. 88–90.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6576
 
Language other