Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду
Компьютерная поддержка разработки новых биологически полноценных продуктов экструзионной технологии с использованием солода Computer support development of new biologically valuable food extrusion technology using malt |
|
Creator |
Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л. Seidykh, O. Маковецька, С. В. Маковецкая, С. В. Makovetska, S. |
|
Subject |
коекструзійні продукти
амінокислотний склад лімітуючи незамінні амінокислоти коэкструзионный продукты аминокислотный состав лимитирующие незаменимые аминокислоты koekstruziyni products amino acid composition limiting essential amino acids |
|
Description |
Дана робота має за мету запропонувати програмні реалізації в середовищі MathCad розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду.Данная работа имеет целью предложить программные реализации в среде MathCad разработки новых биологически полноценных продуктов экструзионной технологии с использованием солода.This paper aims to offer a software implementation in an environment MathCad develop new biologically valuable food extrusion technology using malt.
|
|
Date |
2013-02-26T08:04:24Z
2013-02-26T08:04:24Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Сєдих, О. Л. Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективоційне опрацювання науки і техніки – 2012р. № 19. - Новоційно- інформаційна технологія. Видавництво i архітектура.:Наука i студія - С. 27-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6575 |
|
Language |
other
|
|