Запис Детальніше

Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду
Компьютерная поддержка разработки новых биологически полноценных продуктов экструзионной технологии с использованием солода
Computer support development of new biologically valuable food extrusion technology using malt
 
Creator Сєдих, О. Л.
Седых, О. Л.
Seidykh, O.
Маковецька, С. В.
Маковецкая, С. В.
Makovetska, S.
 
Subject коекструзійні продукти
амінокислотний склад
лімітуючи незамінні амінокислоти
коэкструзионный продукты
аминокислотный состав
лимитирующие незаменимые аминокислоты
koekstruziyni products
amino acid composition
limiting essential amino acids
 
Description Дана робота має за мету запропонувати програмні реалізації в середовищі MathCad розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду.Данная работа имеет целью предложить программные реализации в среде MathCad разработки новых биологически полноценных продуктов экструзионной технологии с использованием солода.This paper aims to offer a software implementation in an environment MathCad develop new biologically valuable food extrusion technology using malt.
 
Date 2013-02-26T08:04:24Z
2013-02-26T08:04:24Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Сєдих, О. Л. Комп’ютерна підтримка розробки нових біологічно повноцінних продуктів екструзійної технології з використанням солоду / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективоційне опрацювання науки і техніки – 2012р. № 19. - Новоційно- інформаційна технологія. Видавництво i архітектура.:Наука i студія - С. 27-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6575
 
Language other