Запис Детальніше

Особливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергію
Особенности трансформации энергии первоисточников в тепловую энергию
Features of transformation of energy of original sources are in thermal energy
 
Creator Бут, С. А.
Бут, С. А.
But, S.
Соколенко, А. І.
Соколенко, А. И.
Sokolenko, A.
Шевченко, О. Ю.
Шевченко, А. Ю.
Shevchenko, O.
 
Subject конденсація
енергетичні баланси
газ
энергетические балансы
газ
конденсация
condensation
power balances
gas
 
Description Виконано дослідження, яке стосувалося особливостей трансформації хімічної енергії першоджерел у формі газів гомологічного ряду. Показано доцільність використання складових енергії парової фази продуктів згорання за рахунок її конденсації.
Выполнено исследование, которое касалось особенностей трансформации химической энергии первоисточников в форме газов гомологического ряда. Показана целесообразность использования составляющих энергии паровой фазы продуктов сгорания за счет ее конденсации.
Research which touched the features of transformation of chemical energy of original sources in form gases of homological row is executed. Expediency of the use of constituents of energy of steam phase of foods of combustion is shown due to her condensation.
 
Date 2013-02-26T11:22:14Z
2013-02-26T11:22:14Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Бут С.А. Особливості трансформації енергії першоджерел в теплову енергію / С. А. Бут, А. І. Соколенко, О. Ю. Шевченко // Харчова і переробна промисловість. – 2010. – №4. – С. 22-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6583
 
Language other