Екструзійна обробка нативної сої
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екструзійна обробка нативної сої
Экструзионная обработка нативной сои Extrusion processing of native soy |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Супрун-Крестова, О. Ю. Супрун-Крестова, Е. Ю. Suprun-Krestova, O. |
|
Subject |
екструдування
соя активність уреази кислотне число жиру экструдирование соя активность уреазы кислотное число жира extrusion soya urease activity acid number of fat |
|
Description |
В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів. В статье исследовано влияние екструзионной обработки нативной сои на содержание антипитательных веществ и на изменение качества липидов. Экструзионная обработка нативной сои инактивирует антипитательные вещества и повышает усваиваемость комбикормов. Influence of extrusion processing of native soya on contents of antinutrients and on changes in the quality of lipids have been investigated in the paper. Extrusion processing of native soy inactivates antinutrients and increases the digestibility of mixed fodder.
|
|
Date |
2013-02-27T10:22:23Z
2013-02-27T10:22:23Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаповаленко О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6601 |
|
Language |
uk_UK
|
|