Запис Детальніше

Екструзійна обробка нативної сої

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструзійна обробка нативної сої
Экструзионная обработка нативной сои
Extrusion processing of native soy
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, Е. Ю.
Suprun-Krestova, O.
 
Subject екструдування
соя
активність уреази
кислотне число жиру
экструдирование
соя
активность уреазы
кислотное число жира
extrusion
soya
urease activity
acid number of fat
 
Description В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів. В статье исследовано влияние екструзионной обработки нативной сои на содержание антипитательных веществ и на изменение качества липидов. Экструзионная обработка нативной сои инактивирует антипитательные вещества и повышает усваиваемость комбикормов. Influence of extrusion processing of native soya on contents of antinutrients and on changes in the quality of lipids have been investigated in the paper. Extrusion processing of native soy inactivates antinutrients and increases the digestibility of mixed fodder.
 
Date 2013-02-27T10:22:23Z
2013-02-27T10:22:23Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6601
 
Language uk_UK