Запис Детальніше

Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів
Использование колагенсодержащего сырья в производстве мясных паштетов и паштетных консервов
Use collagen comprising raw materials in prodaction meat paste and paste canned
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject рецептура
колаген
консерви
паштетні консерви
сировина
рецептура
коллаген
консервы
паштетных консервы
сырье
recipe
collagen
canned food
paste canned
raw
 
Description Встановлено залежність для рівноцінної заміни калогеновмісної сировини і розроблено рецептури паштетів. Установлена зависимость для равноценной замены сырья и разработаны рецептуры паштетов. Technological features of use of functional animal proteins during production of meat paste.
 
Date 2013-02-27T11:49:47Z
2013-02-27T11:49:47Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Використання колагеновмісної сировини у виробництві м’ясних паштетів та паштетних консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської державної ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2001. – Т. 3(№4), Вип. 2. – С. 110-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6609
 
Language other