Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання колагеновмісної сировини у виробництві м'ясних паштетів та паштетних консервів
Использование колагенсодержащего сырья в производстве мясных паштетов и паштетных консервов Use collagen comprising raw materials in prodaction meat paste and paste canned |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
рецептура
колаген консерви паштетні консерви сировина рецептура коллаген консервы паштетных консервы сырье recipe collagen canned food paste canned raw |
|
Description |
Встановлено залежність для рівноцінної заміни калогеновмісної сировини і розроблено рецептури паштетів. Установлена зависимость для равноценной замены сырья и разработаны рецептуры паштетов. Technological features of use of functional animal proteins during production of meat paste.
|
|
Date |
2013-02-27T11:49:47Z
2013-02-27T11:49:47Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Використання колагеновмісної сировини у виробництві м’ясних паштетів та паштетних консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської державної ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2001. – Т. 3(№4), Вип. 2. – С. 110-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6609 |
|
Language |
other
|
|