Запис Детальніше

Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів
Исследование влияния вида термической обработки на изменение качественных показателей мясных паштетов
Study of influences heat treatment on change quality meat pate
 
Creator Клименко, М. М.
Пасічний, В. М.
Мащенко, Т. В.
Сосіна, О. В.
Клименко, М. М.
Пасичный, В. Н.
Мащенко, Т. В.
Сосина, О. В.
Klimenko, M.
Pasichniy, V. M.
Mashchenko, T.
Sosina, O.
 
Subject колагенвмісна сировина
β-каротин
теплова обробка
запікання
стерилізація
варіння
коллагенсодержащее сырье
β-каротин
тепловая обработка
запекание
стерилизация
варка
collagen raw material
β-carotene
cooking
baking
sterilization
cooking
 
Description Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. Разработана технология производства мясных паштетов, исследованы структурно-механические и технологические показатели паштетных масс при различных режимах термической обработки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.
 
Date 2013-02-27T12:48:42Z
2013-02-27T12:48:42Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6610
 
Language other