Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м’ясних паштетів
Исследование влияния вида термической обработки на изменение качественных показателей мясных паштетов Study of influences heat treatment on change quality meat pate |
|
Creator |
Клименко, М. М.
Пасічний, В. М. Мащенко, Т. В. Сосіна, О. В. Клименко, М. М. Пасичный, В. Н. Мащенко, Т. В. Сосина, О. В. Klimenko, M. Pasichniy, V. M. Mashchenko, T. Sosina, O. |
|
Subject |
колагенвмісна сировина
β-каротин теплова обробка запікання стерилізація варіння коллагенсодержащее сырье β-каротин тепловая обработка запекание стерилизация варка collagen raw material β-carotene cooking baking sterilization cooking |
|
Description |
Розроблено технологію виробництва м’ясних паштетів, досліджено структурно-механічні та технологічні показники паштетних мас при різних режимах термічної обробки. Разработана технология производства мясных паштетов, исследованы структурно-механические и технологические показатели паштетных масс при различных режимах термической обработки. The technology of production of meat pastes investigated the structural, mechanical and technological parameters pates masses at different modes of heat treatment.
|
|
Date |
2013-02-27T12:48:42Z
2013-02-27T12:48:42Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження впливу виду термічної обробки на зміну якісних показників м'ясних паштетів / В. М. Пасічний, М. М. Клименко, О. В. Сосіна, Т. В. Мащенко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2003. – Т. 5 (№2), Ч. 1. – С. 142-145.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6610 |
|
Language |
other
|
|