Запис Детальніше

Фізичні методи обробки сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фізичні методи обробки сировини
Физические методы обработки сырья
Physical methods raw material treatment
 
Creator Карпутіна, М. В.
Карпутина, М. В.
Karputina, M.
Романова, З. М.
Романова, З. Н.
Romanova, Z.
Маринченко, В. О.
Маринченко, В. А.
Marynchenko, V.
Носенко, В. Є.
Носенко, В. Е.
Nosenko, V.
Карпутіна, М. В.
 
Subject гідроліз
етанол
ультразвук
ферментні препарати
гидролиз
этанол
ультразвук
ферментные препараты
hydrolysis
ethanol
ultrasound
enzyme
 
Description В роботі показано, що при виробництві етанолу використання ультразвукової обробки замісів крохмалевмісної сировини перед термофермент ативною обробкою дає змогу на 1 годину скоротити тривалість процесу і на 20-30% зменшити кількість ферментного препарату.
В работе показано, что при производстве этанола использование ультразвуковой обработки замесов крохмaлосодержащего сырья перед термоферментативной обработкой дает возможность на 1 час сократить длительность процесса и на 20-30 % уменьшить количество ферментативного препарата.
It was shown that using of ultrasonic treatment of starch containing raw material mixture before thermoenzymatic treatment during ethanol production gave possibility 1 our decrease of process duration and 20-30 % decrease of enzyme quantity.
 
Date 2013-02-27T12:56:06Z
2013-02-27T12:56:06Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Фізичні методи обробки сировини / М. В. Карпутіна, З. М. Романова, В. О. Маринченко, В. Є. Носенко // Харчова і переробна промисловість. – 2006. - № 6. - С. 24-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6611
 
Language other