Способ производства хлеба (Авторське свідоцтво № 1750570)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Способ производства хлеба (Авторське свідоцтво № 1750570)
Спосіб виробництва хліба (Авторське свідоцтво № 1750570) Method for making bread (Авторське свідоцтво № 1750570) |
|
Creator |
Дробот, В. И.
Дробот, В. І. Drobot, V. Левон, А. В. Левон, А. В. Levon, A. Доценко, В. Ф. Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Григорьев, Е. С. Григорьєв, Є. С. Grigoryev, Ye. Фам, В. Т. Фам, В. Т. Fam, V. Ющенко, В. И. Ющенко, В. І. Yushchenko, V. Терновская, О. И. Терновська, О. І. Ternovska, O. Арсеньева, Л. Ю. Арсеньєва, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
ферментный препарат
дрожжевая суспензия повышение бродильной активности дрожжей снижение количества посторонних микроорганизмов обработка в электромагнитном поле дріжджова суспензія ферментний препарат обробка в електромагнітному полі зниження кількості сторонніх мікроорганізмів підвищення бродильної здатності дріжджів treatment in a electromagnetic field enzymatic agent yeast suspension increasing the yeast fermentation activity decrease foreign of microorganisms |
|
Description |
Авторское свидетельство на изобретение. Целью изобретения является снижение в хлебе посторонних споровых форм микроорганизмов, ускорение способа путем повышения бродильной активности дрожжей, повышение объемного выхода и улучшения качества. Способ производства хлеба включает приготовление дрожжевой суспензии, смешивание измельченных дрожжей с водой, обработку полученной смеси в постоянном электромагнитном поле и введение в нее ферментного препарата, замес теста из муки, воды, полученной дрожжевой суспензии, соли и остальных компонентов, предусмотренных рецептурой, его брожение, разделку, расстойку и выпечку тестовых заготовок. Авторське свідоцтво на винахід. Метою винаходу є зниження в хлібі сторонніх спорових форм мікроорганізмів, прискорення способу шляхом підвищення бродильної активності дріжджів, підвищення об'ємного виходу і поліпшення якості. Спосіб виробництва хліба включає приготування дріжджової суспензії, змішування подрібнених дріжджів з водою, обробку отриманої суміші в постійному електромагнітному полі і введення в неї ферментного препарату, заміс тіста з борошна, води, отриманої дріжджової суспензії, солі та інших компонентів, передбачених рецептурою, його бродіння , оброблення, розстійку й випічку тістових заготовок. Author's certificate for an invention. The aim of the invention is decrease foreign spore forms of microorganisms of bread, the acceleration process by increasing the yeast fermentation activity, the increase of product volume and quality. The method involves the preparation yeast suspension and processing the mixture in a constant electromagnetic field and introduction enzyme preparation to it, dough kneading from flour, water, yeast suspension, salt and other components provided by the recipe, its fermentation, cutting, proofing and baking dough.
|
|
Date |
2013-02-28T09:02:36Z
2013-02-28T09:02:36Z 1992 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
А. с. 1750570 СССР, МКИ3 А 21 D 8/04. Способ производства хлеба / А.В. Левон, В. И. Дробот, В. Ф. Доценко, Э. С. Григорьев (SU), Фам Ван Тхань (VN), В. И. Ющенко, О. И. Терновская, Л. Ю. Арсеньева (SU) (СССР); заявитель Киевский техн. ин-т пищевой промышленности – № 4776747/13; заявл. 02.01.1990 ; опубл. 30.07.1992, Бюл. № 28
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6624 |
|
Language |
other
|
|