Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчових технологій: традиції та перспективи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчових технологій: традиції та перспективи
Подготовка специалистов для винного туризма в Национальном университете пищевых технологий: традиции и перспективы Training for wine tourism in the National university of food technologies: traditions and prospects |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Басюк, Д. І. Басюк, Д. И. Basyuk, D. |
|
Subject |
винний туризм
модель підготовки фахівця фахова компетентність винный туризм модель подготовки специалиста профессиональная компетентность wine tourism model specialist professional competence training |
|
Description |
На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розгля- нуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за напрямом 6.140103 "Туризм". На основе анализа современных тенденций мирового туристического рынка рассматриваются нуто модель подготовки специалистов для винного туризма в рамках специализации направлением 6.140103 "Туризм". The authors consider the model of training specialists for the wine tourism within the frames of the specialization 6.140103 "Tourism" on the basis of the analysis of modern tendencies of the world tourist market. |
|
Date |
2013-02-28T09:15:40Z
2013-02-28T09:15:40Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - К., 2012. - С. 7-15. - Бібліогр.: с. 14-15
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6626 |
|
Language |
other
|
|