Запис Детальніше

Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчових технологій: традиції та перспективи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті харчових технологій: традиції та перспективи
Подготовка специалистов для винного туризма в Национальном университете пищевых технологий: традиции и перспективы
Training for wine tourism in the National university of food technologies: traditions and prospects
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Басюк, Д. І.
Басюк, Д. И.
Basyuk, D.
 
Subject винний туризм
модель підготовки фахівця
фахова компетентність
винный туризм
модель подготовки специалиста
профессиональная компетентность
wine tourism
model specialist
professional competence training
 
Description На основі аналізу сучасних тенденцій світового туристичного ринку розгля-
нуто модель підготовки фахівців для винного туризму в рамках спеціалізації за
напрямом 6.140103 "Туризм".
На основе анализа современных тенденций мирового туристического рынка рассматриваются
нуто модель подготовки специалистов для винного туризма в рамках специализации
направлением 6.140103 "Туризм".
The authors consider the model of training specialists for the wine tourism within
the frames of the specialization 6.140103 "Tourism" on the basis of the analysis
of modern tendencies of the world tourist market.
 
Date 2013-02-28T09:15:40Z
2013-02-28T09:15:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Підготовка фахівців для винного туризму в Національному університеті хврчових технологій: традиції та перспективи / С. В. Іванов, Д. І. Басюк // Вища школа. - К., 2012. - С. 7-15. - Бібліогр.: с. 14-15
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6626
 
Language other