Запис Детальніше

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування "Готельне господарство"

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та
самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування "Готельне господарство"
 
Creator Апатенко, Т.М.
Мізяк, М.І.
 
Subject План 2013
 
Date 2013
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/29035/1/%D0%9C%D1%96%D0%B7%D1%8F%D0%BA%20%28%D0%9C%D0%92-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82.%D0%B3%D0%BE%D1%82.-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80.%20%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%29.doc
Апатенко, Т.М. и Мізяк, М.І. (2013) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для студентів 4 курсу заочної форми навчання, за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування "Готельне господарство". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/29035/