Запис Детальніше

Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі
Обобщение динамики общего тепломассообмена при сушке свекловичного жома с помощью объемного коэффициента теплоотдачи
Generalization dynamics common heat transfer drying of beet pulp using volumetric heat transfer coefficient
 
Creator Іващенко, Н. В.
Василенко, С. М.
Шутюк, В. В.
Иващенко, Н. В.
Василенко, С. М.
Шутюк, В. В.
Іvashchenko, N.
Vasylenko, S.
Shutyuk, V.
 
Subject Сушіння
Жом
Кінетика
Сушка
Жом
Кинетика
Drying
Bagasse
Kinetics
 
Description У цій статті розглянуто кінетику та динаміку режимів низькотемпературного сушіння бурякового жому за різних параметрів: початкового вологовмісту, температури сушильного агента, швидкості руху сушильного агента. Отримані результати були оброблені в середовищі FindGraf.В настоящей статье рассмотрены кинетика и динамика режимов низкотемпературной сушки свекловичного жома при различных: начальном влагосодержанием, температурой сушильного агента, скорости движения сушильного агента. Полученные результаты были обработаны в программе FindGraf.In the real article kinetics and dynamics of the modes of the low temperature drying of beet bagasse are considered for different: initial вологовмісту, temperatures of drying agent, rate of movement of drying agent. The got results treated in the environment of FindGraf.
 
Date 2013-03-01T10:54:48Z
2013-03-01T10:54:48Z
2012
 
Identifier Іващенко, Н. В. Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі / Н. В. Іващенко, С. М. Василенко, В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 84-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6642