Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі
Обобщение динамики общего тепломассообмена при сушке свекловичного жома с помощью объемного коэффициента теплоотдачи Generalization dynamics common heat transfer drying of beet pulp using volumetric heat transfer coefficient |
|
Creator |
Іващенко, Н. В.
Василенко, С. М. Шутюк, В. В. Иващенко, Н. В. Василенко, С. М. Шутюк, В. В. Іvashchenko, N. Vasylenko, S. Shutyuk, V. |
|
Subject |
Сушіння
Жом Кінетика Сушка Жом Кинетика Drying Bagasse Kinetics |
|
Description |
У цій статті розглянуто кінетику та динаміку режимів низькотемпературного сушіння бурякового жому за різних параметрів: початкового вологовмісту, температури сушильного агента, швидкості руху сушильного агента. Отримані результати були оброблені в середовищі FindGraf.В настоящей статье рассмотрены кинетика и динамика режимов низкотемпературной сушки свекловичного жома при различных: начальном влагосодержанием, температурой сушильного агента, скорости движения сушильного агента. Полученные результаты были обработаны в программе FindGraf.In the real article kinetics and dynamics of the modes of the low temperature drying of beet bagasse are considered for different: initial вологовмісту, temperatures of drying agent, rate of movement of drying agent. The got results treated in the environment of FindGraf.
|
|
Date |
2013-03-01T10:54:48Z
2013-03-01T10:54:48Z 2012 |
|
Identifier |
Іващенко, Н. В. Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об’ємного коефіцієнта тепловіддачі / Н. В. Іващенко, С. М. Василенко, В. В. Шутюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2012. - № 47. - С. 84-87.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6642 |
|