Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
Исследование технологических характеристик мясных фаршей в процессе посола Study of technological characteristics mincemeat in the salting process |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Ощіпок, І. М. Ярошевич, В. І. Пасичный, В. Н. Ощипок, И. М. Ярошевич, В. И. Pasichniy, V. M. Oschipok, I. Jaroshevich, V. |
|
Subject |
технологія
м’ясні фарші стабілізатори рН буферна ємність ексудативне м’ясо технология мясные фарши стабилизаторы рН буферная емкость экссудативное мясо technology minced meat stabilizers pH buffer capacity exudative meat |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. В статье изложены результаты исследований технологических показателей мясных фаршей и пути стабилизации их качества при использовании сырья с недостатками PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.
|
|
Date |
2013-03-01T09:16:10Z
2013-03-01T09:16:10Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження технологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – № 3 (38), Ч. 3. – С. 257-260.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6635 |
|
Language |
other
|
|