Запис Детальніше

Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження технологічних характеристик мясних фаршів в процесі посолу
Исследование технологических характеристик мясных фаршей в процессе посола
Study of technological characteristics mincemeat in the salting process
 
Creator Пасічний, В. М.
Ощіпок, І. М.
Ярошевич, В. І.
Пасичный, В. Н.
Ощипок, И. М.
Ярошевич, В. И.
Pasichniy, V. M.
Oschipok, I.
Jaroshevich, V.
 
Subject технологія
м’ясні фарші
стабілізатори рН
буферна ємність
ексудативне м’ясо
технология
мясные фарши
стабилизаторы рН
буферная емкость
экссудативное мясо
technology
minced meat
stabilizers pH
buffer capacity
exudative meat
 
Description У статті викладені результати досліджень технологічних показників м’ясних фаршів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. В статье изложены результаты исследований технологических показателей мясных фаршей и пути стабилизации их качества при использовании сырья с недостатками PSE. The article presents the results of studies of technological parameters of minced meat and ways to stabilize their quality by using raw materials with disabilities PSE.
 
Date 2013-03-01T09:16:10Z
2013-03-01T09:16:10Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження технологічних характеристик м’ясних фаршів в процесі посолу / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З.Гжицького. – 2008. – Т. 10. – № 3 (38), Ч. 3. – С. 257-260.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6635
 
Language other