Запис Детальніше

Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості
Априорный анализ выбора факторов для оценки состояния охраны труда на предприятиях мясной промышленности
Factors for assessment ofoccupational safety meat industry
 
Creator Євтушенко, О. В.
Евтушенко, О. В.
Evtushenko, O.
 
Subject Експертні оцінки
метод апріорного ранжирування факторів
виробничі фактори
безпека праці
причини виробничого травматизму.
Экспертные оценки
метод априорного ранжирования факторов
производственные факторы
безопасность труда
причины производственного травматизма.
Еxpert estimations
method of apriori ranging of factors
production factors
safety of labour
reason of production traumatism.
 
Description В роботі наведено результати експертної оцінки сукупності факторів, вплив яких найчастіше призводить до небезпеки травмування працівників м'ясопереробних підприємств АПК. Обробка експертних даних проводилася методом апріорного ранжирування факторів.
Встановлено ранги і пріоритетність факторів, причин, заходів, які впливають на рівень травматизму при виконанні технологічного процесу на м'ясопереробних підприємствах.
В работе представлено результаты экспертной оценки совокупности факторов, влияние которых чаще всего приводит к опасности травмирования
работников мясоперерабатывающих предприятий АПК. Обработка экспертных данных производилась методом априорного ранжирования факторов.
Установлены ранги и приоритетность факторов, причин, мероприятий, которые влияют на уровень травматизма при выполнении технологического процесса на мясоперерабатывающих предприятиях.
The article deals with the results of experts estimation of aggregate of factors influence of which more frequent all brings injuring over of workers of meat industry of Ukraine. Processing of experts data was conducted the method of a priori ranging of factors.
Grades are set and priority of factors, reasons, measures which influence on the level of traumatism at implementation of technological process meat industry of Ukraine.
 
Date 2013-03-01T08:19:10Z
2013-03-01T08:19:10Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Євтушенко, О.В. Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості/ О. В. Євтушенко // Ukrainian Food Journal – К.: НУХТ, 2013. - Вип. 2. - С. 80-85.
2304-974Х
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6631
 
Language uk_UK