The research of the gas-filled dough rheological characteristics
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Исследования реологических характеристик газонаполненного теста Дослідження реологічних характеристик газонаповненого тіста |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Таран, В. М. Таран, В. М. Taran, V. M. Десик, М. Г. Десик, Н. Г. Desik, M. Губеня, О. О. Губеня, А. А. Hubenia, O. |
|
Subject |
тісто
реологічні характеристики в’язкість тесто реологические характеристики вязкость dough rheological characteristics viscosity |
|
Description |
Ми досліджували реологічні характеристики газонаповнені дріжджового тіста. Для дослідження використовували методи капілярної віскозиметрії. Отримали залежність напруження від зміни швидкості з різним вмістом газової фази, і залежність ефективної в'язкості від зміни швидкості Мы исследовали реологические характеристики газонаполненого дрожжевого теста. Для исследования использовали методы капиллярной вискозиметрии. Получили зависимость напряжения от скорости изменения с разным содержанием газовой фазы, и зависимость эффективной вязкости от изменения скорости We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change. |
|
Date |
2013-03-01T08:45:48Z
2013-03-01T08:45:48Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Telichkun, Yu. The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6633 |
|
Language |
other
|
|