Запис Детальніше

The research of the gas-filled dough rheological characteristics

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Исследования реологических характеристик газонаполненного теста
Дослідження реологічних характеристик газонаповненого тіста
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Десик, М. Г.
Десик, Н. Г.
Desik, M.
Губеня, О. О.
Губеня, А. А.
Hubenia, O.
 
Subject тісто
реологічні характеристики
в’язкість
тесто
реологические характеристики
вязкость
dough
rheological characteristics
viscosity
 
Description Ми досліджували реологічні характеристики газонаповнені дріжджового тіста. Для дослідження використовували методи капілярної віскозиметрії. Отримали залежність напруження від зміни швидкості з різним вмістом газової фази, і залежність ефективної в'язкості від зміни швидкості
Мы исследовали реологические характеристики газонаполненого дрожжевого теста. Для исследования использовали методы капиллярной вискозиметрии. Получили зависимость напряжения от скорости изменения с разным содержанием газовой фазы, и зависимость эффективной вязкости от изменения скорости
We explored reological descriptions of yeast dough , which filled with carbon dioxide. For researches the methods of capillary viscometery are used. Dependence of tension on speed of change is got at different content of gas phase, and dependence of effective viscidity on speed of change.
 
Date 2013-03-01T08:45:48Z
2013-03-01T08:45:48Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Telichkun, Yu. The research of the gas-filled dough rheological characteristics / Yu. Telichkun, V. Telichkun, V. Taran, M. Desik, O. Hubenia // Journal of Eco Agri Tourism - 2010 - P. 59-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6633
 
Language other