Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста
Изменение эквивалентных касательных напряжений в формовочном канале и изменение скоростей при экструдировании дрожжевого теста A change united tangencial stress into forming canal and change speed by extrusion leveaned dough |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Гнилоквас, В. П. Гнилоквас, В. П. Gnilokwas, V. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. O. |
|
Subject |
тісто
екструзія математичне моделювання напруження швидкість геометрія формувальний канал тесто экструзия математическое моделирование напряжение скорость геометрия формовочный канал dough extrusion mathematical modeling stress speed geometry forming canal |
|
Description |
Робота присвячена вивченню процесу екструзії дріжджового тіста. Досліджено зміну еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміну швидкостей при екструдуванні дріжджового тіста. Встановлено, що збільшення еквівалентних дотичних напружень призводить до зменшення швидкості. Работа посвящена изучению процесса экструзии дрожжевого теста. Исследовано изменение эквивалентных касательных напряжений в формовочном канале и изменение скоростей при экструдировании дрожжевого теста. Установлено, что увеличение эквивалентных касательных напряжений приводит к уменьшению скорости The thesis is dedicated to studying the process of extrusion the leveaned dough. A change united tangencial stress into forming canal and change speed by extrusion the leveaned dough is studied. It is established that elevated united tangencial stress using leads to decrease speed. |
|
Date |
2013-03-01T08:58:22Z
2013-03-01T08:58:22Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теличкун, Ю. С. Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста / В. П. Гнилоквас, В. І. Теличкун, О. О. Чепелюк, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 25, ч. 2. – С. 78-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6634 |
|
Language |
other
|
|