Запис Детальніше

Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста
Изменение эквивалентных касательных напряжений в формовочном канале и изменение скоростей при экструдировании дрожжевого теста
A change united tangencial stress into forming canal and change speed by extrusion leveaned dough
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Гнилоквас, В. П.
Гнилоквас, В. П.
Gnilokwas, V.
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, Е. А.
Chepelyuk, O. O.
 
Subject тісто
екструзія
математичне моделювання
напруження
швидкість
геометрія
формувальний канал
тесто
экструзия
математическое моделирование
напряжение
скорость
геометрия
формовочный канал
dough
extrusion
mathematical modeling
stress
speed
geometry
forming canal
 
Description Робота присвячена вивченню процесу екструзії дріжджового тіста. Досліджено зміну еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміну швидкостей при екструдуванні дріжджового тіста. Встановлено, що збільшення еквівалентних дотичних напружень призводить до зменшення швидкості.
Работа посвящена изучению процесса экструзии дрожжевого теста. Исследовано изменение эквивалентных касательных напряжений в формовочном канале и изменение скоростей при экструдировании дрожжевого теста. Установлено, что увеличение эквивалентных касательных напряжений приводит к уменьшению скорости
The thesis is dedicated to studying the process of extrusion the leveaned dough. A change united tangencial stress into forming canal and change speed by extrusion the leveaned dough is studied. It is established that elevated united tangencial stress using leads to decrease speed.
 
Date 2013-03-01T08:58:22Z
2013-03-01T08:58:22Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Теличкун, Ю. С. Зміна еквівалентних дотичних напружень у формувальному каналі та зміна швидкостей при екструдуванні дріжджевого тіста / В. П. Гнилоквас, В. І. Теличкун, О. О. Чепелюк, Ю. С. Теличкун // Наукові праці НУХТ. – 2008. - № 25, ч. 2. – С. 78-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6634
 
Language other