Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
Исследование характеристик мясных фаршей с использованием в процессе посола молочной сыворотки и сухого молока Research characteristics meat minced use in salting whey and milk powder |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Мороз, О. О. Захандревич, О. А. Пасичный, В. Н. Мороз, А. А. Захандревич, О. А. Pasichniy, V. M. Moroz, O. O. Zahandrevych, O. |
|
Subject |
технологія
м’ясні фарші молочна сироватка сухе молоко стабілізатори рН буферна ємність моноцукри ексудативне м’ясо технология мясные фарши молочная сыворотка сухое молоко стабилизаторы рН буферная емкость моносахара экссудативное мясо technology minced meat whey milk powder stabilizers pH buffer capacity monosaccharides exudative meat |
|
Description |
В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. В статье изложены результаты исследований изменения технологических показателей мясных фаршей при использовании молочной сыворотки и сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.
|
|
Date |
2013-03-01T09:52:50Z
2013-03-01T09:52:50Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В.М. Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С.101-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637 |
|
Language |
other
|
|