Запис Детальніше

Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження характеристик мясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока
Исследование характеристик мясных фаршей с использованием в процессе посола молочной сыворотки и сухого молока
Research characteristics meat minced use in salting whey and milk powder
 
Creator Пасічний, В. М.
Мороз, О. О.
Захандревич, О. А.
Пасичный, В. Н.
Мороз, А. А.
Захандревич, О. А.
Pasichniy, V. M.
Moroz, O. O.
Zahandrevych, O.
 
Subject технологія
м’ясні фарші
молочна сироватка
сухе молоко
стабілізатори рН
буферна ємність
моноцукри
ексудативне м’ясо
технология
мясные фарши
молочная сыворотка
сухое молоко
стабилизаторы рН
буферная емкость
моносахара
экссудативное мясо
technology
minced meat
whey
milk powder
stabilizers pH
buffer capacity
monosaccharides
exudative meat
 
Description В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників м’ясних фаршів при використанні молочної сироватки та сухого молока. В статье изложены результаты исследований изменения технологических показателей мясных фаршей при использовании молочной сыворотки и сухого молока. The article present the results of studies of technological change indicators mincemeat using whey and milk.
 
Date 2013-03-01T09:52:50Z
2013-03-01T09:52:50Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В.М. Дослідження характеристик м’ясних фаршів з використанням в процесі посолу молочної сироватки та сухого молока / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2008. – Т. 10. – №2 (37), Ч. 5. – С.101-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6637
 
Language other