Запис Детальніше

Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
Микробиологическая стабильность запеченных мясопродуктов
Microbiology stability baked meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Задкова, С. П.
Кириченко, О. П.
Пампура, Т. В.
Пасичный, В. Н.
Задкова, С. П.
Кириченко, О. П.
Пампура, Т. В.
Pasichniy, V. M.
Zadkova, S.
Kirichenko, O.
Pampura, T.
 
Subject мікробіологічна стабільність
термічна обробка
запікання
термін зберігання
микробиологическая стабильность
термическая обработка
запекание
хранение
microbiological stability
thermal treatment
roasting shelf
baking
storage
 
Description Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. Изучено влияние рецептурного состава и вида термической обработки на микробиологические показатели запеченных комбинированных мясопродуктов. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.
 
Date 2013-03-01T10:55:29Z
2013-03-01T10:55:29Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643
 
Language other