Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічна стабільність запечених м′ясопродуктів
Микробиологическая стабильность запеченных мясопродуктов Microbiology stability baked meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Задкова, С. П. Кириченко, О. П. Пампура, Т. В. Пасичный, В. Н. Задкова, С. П. Кириченко, О. П. Пампура, Т. В. Pasichniy, V. M. Zadkova, S. Kirichenko, O. Pampura, T. |
|
Subject |
мікробіологічна стабільність
термічна обробка запікання термін зберігання микробиологическая стабильность термическая обработка запекание хранение microbiological stability thermal treatment roasting shelf baking storage |
|
Description |
Вивчено вплив рецептурного складу та виду термічної обробки на мікробіологічні показники запечених комбінованих м’ясопродуктів. Изучено влияние рецептурного состава и вида термической обработки на микробиологические показатели запеченных комбинированных мясопродуктов. The influence of the prescription and type of heat treatment on microbiological indicators combined roasted meat.
|
|
Date |
2013-03-01T10:55:29Z
2013-03-01T10:55:29Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мікробіологічна стабільність запечених м'ясопродуктів / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура, С. П. Задкова, О. П. Кириченко // Науковий вісник Львівської державної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6., № 3, Ч. 6. – С. 124-127.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6643 |
|
Language |
other
|
|