Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні
Изменение структурно-механических свойств хлеба при выдерживании Change structure-mechanical properties of bread in the time of keeping |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Губеня, О. О. Губеня, А. А. Hubenia, O. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. O. |
|
Subject |
хліб
структурно-механічні властивості напруження деформація різання хлеб структурно-механические свойства напряжения деформация резания bread structure-mechanical properties strain deforming cutting |
|
Description |
Створено експериментальну установку і визначено зміну структурно-механічних властивостей м’якуша і скоринки хліба при витримуванні, результати отримано у вигляді залежностей „деформація-напруження”, встановлено вплив структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання Создана экспериментальная установка и определены сменуструктурно-механических свойств мякиша и корочки хлеба при выдерживании, результаты получены в виде зависимостей "Деформация-напряжение", установлено влияние структурно-механических свойств хлеба на процесс его резания There are make experimental mounting and research change structuremechanical properties of bread in the time of keeping. Influencing of structure-mechanical properties of bread at cut process was researched. |
|
Date |
2013-03-01T10:24:00Z
2013-03-01T10:24:00Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теличкун, Ю. С. Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, ч. 2. — С. 72-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6638 |
|
Language |
other
|
|