Запис Детальніше

Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні
Изменение структурно-механических свойств хлеба при выдерживании
Change structure-mechanical properties of bread in the time of keeping
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Губеня, О. О.
Губеня, А. А.
Hubenia, O.
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, Е. А.
Chepelyuk, O. O.
 
Subject хліб
структурно-механічні властивості
напруження
деформація
різання
хлеб
структурно-механические свойства
напряжения
деформация
резания
bread
structure-mechanical properties
strain
deforming
cutting
 
Description Створено експериментальну установку і визначено зміну структурно-механічних властивостей м’якуша і скоринки хліба при витримуванні, результати отримано у вигляді залежностей „деформація-напруження”, встановлено вплив структурно-механічних властивостей хліба на процес його різання
Создана экспериментальная установка и определены сменуструктурно-механических свойств мякиша и корочки хлеба при выдерживании, результаты получены в виде зависимостей "Деформация-напряжение", установлено влияние структурно-механических свойств хлеба на процесс его резания
There are make experimental mounting and research change structuremechanical properties of bread in the time of keeping. Influencing of structure-mechanical properties of bread at cut process was researched.
 
Date 2013-03-01T10:24:00Z
2013-03-01T10:24:00Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Теличкун, Ю. С. Зміна структурно-механічних властивостей хліба при витримуванні / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці НУХТ. — 2008. — № 25, ч. 2. — С. 72-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6638
 
Language other