Запис Детальніше

Использование методов компьютерного моделирования при исследовании конструкции рабочей камеры бродильно- формующего агрегата

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование методов компьютерного моделирования при исследовании конструкции рабочей камеры бродильно- формующего агрегата
Використання методів комп'ютерного моделювання при дослідженні конструкції робочої камери бродильно-формующего агрегату
Using methods of computer modeling the analysis of constructions of working chambers of the fermentation-forming unit
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, И. С.
Теличкун, І. С.
Литовченко, И. Н.
Литовченко, І. М.
Litovchenko, I.
Кравченко, А. И.
Кравченко, О. І.
Kravchenko, O. I.
Telichkun, I.
 
Subject комп'ютерне моделювання
бродильно-формувальний агрегат
робочі камери прямокутної
круглої
овальної
краплеподібної форми перерізу
компьютерное моделирование
бродильно-формовочный агрегат
рабочие камеры прямоугольной
круглой
овальной
каплевидной формы сечения
Computer modeling
fermentation-forming unit
working chambers rectangular
circular
oval
tearshaped forms of section
 
Description Сделан анализ конструкции рабочей камеры бродильно-формовочного агрегата с использованием методов компьютерного моделирования. Исследовались камеры прямоугольные, круглые, овальные и каплевидные формы сечения с одинаковым объемом и параметрами входа и выхода из камеры. Исследовано влияние распределительного элемента. Получили распределение долей, скорости потока в разрезе камеры.
Проведенные исследования позволили выбрать овальную форму сечения, как наиболее рациональную для разработки брожения-формовочный агрегат для сухарейЗроблений аналіз конструкції робочої камери бродіння-формувальний агрегат з використанням методів комп'ютерного моделювання. Досліджувались камери прямокутні, круглі, овальні і краплеподібні форми перерізу з однаковим об’ємом та параметрами входу і виходу з камери. Досліджено вплив розподільного елемента. Отримали розподіл часток, швидкості потоку в розрізі камери.
Проведені дослідження дозволили вибрати, овальну форму перерізу, як найбільш раціональну для розробки бродіння-формувальний агрегат для сухарів.

Using methods of computer modeling the analysis of constructions of working chambers of the fermentation-forming unit is made. It is considered rectangular, circular, oval and tear-shaped forms of section with identical volumes and parameters of an input and an exit from the chamber. Influence of a distributive element is investigated. Distribution of particles, speeds of a stream on chamber section is received.
The conducted researches have allowed to choose, the oval form of section as the most rational touse for designing of the fermentation-forming unit for hardtack.
 
Date 2013-03-01T10:44:10Z
2013-03-01T10:44:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Теличкун, Ю. С. Використання методів комп'ютерного моделювання при дослідженні конструкції робочої камери бродильно-формующего агрегату / Ю. С. Теличкун, І. С. Теличкун, І. М. Литовченко, О. І. Кравченко // Научни трудове на Русенския университет. - 2011. - Т. 50, серія 9.2. - С. 38-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6639
 
Language other