Использование методов компьютерного моделирования при исследовании конструкции рабочей камеры бродильно- формующего агрегата
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование методов компьютерного моделирования при исследовании конструкции рабочей камеры бродильно- формующего агрегата
Використання методів комп'ютерного моделювання при дослідженні конструкції робочої камери бродильно-формующего агрегату Using methods of computer modeling the analysis of constructions of working chambers of the fermentation-forming unit |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, И. С. Теличкун, І. С. Литовченко, И. Н. Литовченко, І. М. Litovchenko, I. Кравченко, А. И. Кравченко, О. І. Kravchenko, O. I. Telichkun, I. |
|
Subject |
комп'ютерне моделювання
бродильно-формувальний агрегат робочі камери прямокутної круглої овальної краплеподібної форми перерізу компьютерное моделирование бродильно-формовочный агрегат рабочие камеры прямоугольной круглой овальной каплевидной формы сечения Computer modeling fermentation-forming unit working chambers rectangular circular oval tearshaped forms of section |
|
Description |
Сделан анализ конструкции рабочей камеры бродильно-формовочного агрегата с использованием методов компьютерного моделирования. Исследовались камеры прямоугольные, круглые, овальные и каплевидные формы сечения с одинаковым объемом и параметрами входа и выхода из камеры. Исследовано влияние распределительного элемента. Получили распределение долей, скорости потока в разрезе камеры. Проведенные исследования позволили выбрать овальную форму сечения, как наиболее рациональную для разработки брожения-формовочный агрегат для сухарейЗроблений аналіз конструкції робочої камери бродіння-формувальний агрегат з використанням методів комп'ютерного моделювання. Досліджувались камери прямокутні, круглі, овальні і краплеподібні форми перерізу з однаковим об’ємом та параметрами входу і виходу з камери. Досліджено вплив розподільного елемента. Отримали розподіл часток, швидкості потоку в розрізі камери. Проведені дослідження дозволили вибрати, овальну форму перерізу, як найбільш раціональну для розробки бродіння-формувальний агрегат для сухарів. Using methods of computer modeling the analysis of constructions of working chambers of the fermentation-forming unit is made. It is considered rectangular, circular, oval and tear-shaped forms of section with identical volumes and parameters of an input and an exit from the chamber. Influence of a distributive element is investigated. Distribution of particles, speeds of a stream on chamber section is received. The conducted researches have allowed to choose, the oval form of section as the most rational touse for designing of the fermentation-forming unit for hardtack. |
|
Date |
2013-03-01T10:44:10Z
2013-03-01T10:44:10Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теличкун, Ю. С. Використання методів комп'ютерного моделювання при дослідженні конструкції робочої камери бродильно-формующего агрегату / Ю. С. Теличкун, І. С. Теличкун, І. М. Литовченко, О. І. Кравченко // Научни трудове на Русенския университет. - 2011. - Т. 50, серія 9.2. - С. 38-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6639 |
|
Language |
other
|
|