Запис Детальніше

Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні
Изучение закономерностей и моделирование процесса окраски корки хлеба при выпечке
Study of conformities to the law and design to the process of colouring of crust of bread at baking
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
 
Subject Забарвлення скоринки
температура
тривалість прогрівання
кислотність
вміст цукру і жиру
Окраска корочки
температура
продолжительность прогрева
кислотность
содержание сахара и жира
Colouring of crust
temperature
duration of warming up
acidity
maintenance of sugar and fat
 
Description Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру.
Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира.
Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat.
 
Date 2013-03-01T10:59:00Z
2013-03-01T10:59:00Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Теличкун Ю. С. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / Ю. С.Теличкун, В. І. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644
 
Language other