Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні
Изучение закономерностей и моделирование процесса окраски корки хлеба при выпечке Study of conformities to the law and design to the process of colouring of crust of bread at baking |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. |
|
Subject |
Забарвлення скоринки
температура тривалість прогрівання кислотність вміст цукру і жиру Окраска корочки температура продолжительность прогрева кислотность содержание сахара и жира Colouring of crust temperature duration of warming up acidity maintenance of sugar and fat |
|
Description |
Визначено закономірності забарвлення скоринки хліба в залежності від температури скоринки і тривалості прогрівання, кислотності тіста, вмісту цукру і жиру. Определены закономерности окраски корки хлеба в зависимости от температуры корочки и продолжительности прогрева, кислотности теста, содержания сахара и жира. Сonformities with a law of colouring of crust of bread are define in depending on the temperature of crust and duration of warming up, acidity of dough, content of sugar and fat. |
|
Date |
2013-03-01T10:59:00Z
2013-03-01T10:59:00Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Теличкун Ю. С. Вивчення закономірностей та моделювання процесу забарвлення скоринки хліба при випіканні / Ю. С.Теличкун, В. І. Теличкун // Наукові праці НУХТ. - 2008.- № 25. - С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6644 |
|
Language |
other
|
|