Запис Детальніше

Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів
Новые белоксодержащие стабилизирующие системы для колбасных изделий
New protein stabilizing system for sausage
 
Creator Пасічний, В. М.
Єрмак, О. Ю.
Пасичный, В. Н.
Ермак, О. Ю.
Pasichniy, V. M.
Ermak, O.
 
Subject технологія
тваринні білки
стабілізатори
буферна ємність
гідроколоїди
ковбаси
паштети
технология
животные белки
стабилизаторы
буферная емкость
гидроколлоиды
колбасы
паштеты
technology
animal proteins
stabilizers
buffer capacity
hydrocolloids
sausages
pates
 
Description Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. Изложены результаты исследования буферной емкости животного сырья и определено ее влияние на технологические характеристики фаршевых и паштетных эмульсий. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.
 
Date 2013-03-01T11:31:40Z
2013-03-01T11:31:40Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Нові білоквміщуючі системи для ковбасних виробів / В. М. Пасічний, О. Єрмак // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 3. – С. 223-226.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6647
 
Language other