Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові білоквміщуючі стабілізуючі системи для ковбасних виробів
Новые белоксодержащие стабилизирующие системы для колбасных изделий New protein stabilizing system for sausage |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Єрмак, О. Ю. Пасичный, В. Н. Ермак, О. Ю. Pasichniy, V. M. Ermak, O. |
|
Subject |
технологія
тваринні білки стабілізатори буферна ємність гідроколоїди ковбаси паштети технология животные белки стабилизаторы буферная емкость гидроколлоиды колбасы паштеты technology animal proteins stabilizers buffer capacity hydrocolloids sausages pates |
|
Description |
Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики фаршевих та паштетних емульсій. Изложены результаты исследования буферной емкости животного сырья и определено ее влияние на технологические характеристики фаршевых и паштетных эмульсий. At the article presents the results of investigation buffer capacity animal origin, and assess its impact on the technological characteristics minced and pates emulsions.
|
|
Date |
2013-03-01T11:31:40Z
2013-03-01T11:31:40Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Нові білоквміщуючі системи для ковбасних виробів / В. М. Пасічний, О. Єрмак // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 3. – С. 223-226.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6647 |
|
Language |
other
|
|