Нові види комбінованих шинкових консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові види комбінованих шинкових консервів
Новые виды комбинированных ветчинных консервов New types of the combined ham can food |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
технологія
шинкові консерви стабілізатори рН буферна ємність гідроколоїди ексудативне м’ясо технология ветчинные консервы стабилизаторы рН буферная емкость гидроколлоиды экссудативное мясо technology ham can food regulators of рН buffer capacity hydrocolloids exudative meat |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. В статье изложены результаты исследований технологических показателей новых видов ветчинных консервов и пути стабилизации их качества при использовании сырья с недостатками PSE. can food In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE. |
|
Date |
2013-03-01T11:39:02Z
2013-03-01T11:39:02Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648 |
|
Language |
other
|
|