Запис Детальніше

Нові види комбінованих шинкових консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові види комбінованих шинкових консервів
Новые виды комбинированных ветчинных консервов
New types of the combined ham can food
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject технологія
шинкові консерви
стабілізатори рН
буферна ємність
гідроколоїди
ексудативне м’ясо
технология
ветчинные консервы
стабилизаторы рН
буферная емкость
гидроколлоиды
экссудативное мясо
technology
ham can food
regulators of рН
buffer capacity
hydrocolloids
exudative meat
 
Description У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. В статье изложены результаты исследований технологических показателей новых видов ветчинных консервов и пути стабилизации их качества при использовании сырья с недостатками PSE. can food
In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE.
 
Date 2013-03-01T11:39:02Z
2013-03-01T11:39:02Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6648
 
Language other