Запис Детальніше

Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
Оптимизация технологических свойств сырья в производстве консервов с мяса птицы
Optimization technological properties of raw materials in production of canned meat from poultry meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Сабадаш, П. М.
Жук, І. З.
Пасичный, В. Н.
Сабадаш, П. М.
Жук, И. З.
Pasichniy, V. M.
Sabadash, P.
Zhuk, I.
 
Subject технологія
м`ясні консерви
стабілізатори
буферна ємність
гідроколоїди
м`ясо птиці
технология
мясные консервы
стабилизаторы
буферная емкость
гидроколлоиды
мясо птицы
technology
canned meat
stabilizers
buffer capacity
hydrocolloids
poultry meat
 
Description Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. Изложены результаты исследования буферной емкости животного и растительного сырья и определено ее влияние на технологические характеристики сырья и фаршевых эмульсий. canned meat from poultry meat
In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions.
 
Date 2013-03-01T12:16:53Z
2013-03-01T12:16:53Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Пасічний В.М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш, І.З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 7. – №2, Ч. 1. – С.227-230.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651
 
Language other