Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м`ясом птиці
Оптимизация технологических свойств сырья в производстве консервов с мяса птицы Optimization technological properties of raw materials in production of canned meat from poultry meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Сабадаш, П. М. Жук, І. З. Пасичный, В. Н. Сабадаш, П. М. Жук, И. З. Pasichniy, V. M. Sabadash, P. Zhuk, I. |
|
Subject |
технологія
м`ясні консерви стабілізатори буферна ємність гідроколоїди м`ясо птиці технология мясные консервы стабилизаторы буферная емкость гидроколлоиды мясо птицы technology canned meat stabilizers buffer capacity hydrocolloids poultry meat |
|
Description |
Викладені результати дослідження буферної ємності тваринної і рослинної сировини та визначений її вплив на технологічні характеристики сировини та фаршевих емульсій. Изложены результаты исследования буферной емкости животного и растительного сырья и определено ее влияние на технологические характеристики сырья и фаршевых эмульсий. canned meat from poultry meat In article are present results of the study buffer capacity of animal and plant material and determined its effect on technological properties of raw materials and mince emulsions. |
|
Date |
2013-03-01T12:16:53Z
2013-03-01T12:16:53Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний В.М. Оптимізація технологічних властивостей сировини у виробництві консервів з м'ясом птиці / В.М. Пасічний, П.М. Сабадаш, І.З. Жук // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С.З.Гжицького. – 2004. – Т. 7. – №2, Ч. 1. – С.227-230.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6651 |
|
Language |
other
|
|