Особливості екструдування виброженого тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості екструдування виброженого тіста
Особенности экструдирования виброженого теста Features of extrusion complete fermentation dough |
|
Creator |
Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С. Telichkun, Yu. Теличкун, В. І. Теличкун, В. И. Telichkun, V. Губеня, О. О. Губеня, А. А. Hubenia, O. Чепелюк, О. О. Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. O. |
|
Subject |
екструзія
виброжене тісто вміст вуглекислого газу тиск коефіцієнт розширення экструзия виброжене тесто содержание углекислого газ давление коэффициент расширения extrusion complete fermentation dough contents carbon dioxide pressures coefficient of expansion |
|
Description |
Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування. Исследуется влияние на процесс экструзии виброженого теста содержания углекислого газа, давления формирования. Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion. |
|
Date |
2013-03-01T12:13:29Z
2013-03-01T12:13:29Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6650 |
|
Language |
other
|
|