Запис Детальніше

Особливості екструдування виброженого тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості екструдування виброженого тіста
Особенности экструдирования виброженого теста
Features of extrusion complete fermentation dough
 
Creator Теличкун, Ю. С.
Теличкун, Ю. С.
Telichkun, Yu.
Теличкун, В. І.
Теличкун, В. И.
Telichkun, V.
Губеня, О. О.
Губеня, А. А.
Hubenia, O.
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, Е. А.
Chepelyuk, O. O.
 
Subject екструзія
виброжене тісто
вміст вуглекислого газу
тиск
коефіцієнт розширення
экструзия
виброжене тесто
содержание углекислого газ
давление
коэффициент расширения
extrusion
complete fermentation dough
contents carbon dioxide
pressures
coefficient of expansion
 
Description Досліджується вплив на процес екструзії виброженого тіста вмісту вуглекислого газу, тиску формування.
Исследуется влияние на процесс экструзии виброженого теста содержания углекислого газа, давления формирования.
Influence is explored on the process of extrusion contents carbon dioxide, pressures of extrusion.
 
Date 2013-03-01T12:13:29Z
2013-03-01T12:13:29Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Особливості екструдування виброженого тіста / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. О. Губеня, О. О. Чепелюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2008. - № 25, Ч. 2. - С. 70-71.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6650
 
Language other